-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
B@ldrick #36374 üzenetére
Ezek a dolgok még mindig a kernelen múlnak, szóval ha ugyanazt a kernelt használod, akkor másiknál is jelentkeznie kell.
Az általad használt ROM sem használ más forrást alapul, mint az összes többi, így felesleges kijelenteni, hogy az a jó és a többi mennyire rossz, mert akad.A legtöbb ember használja a telefont és nem azt nézi, hogy na hoppá ott megakadt, így mint említettem is, észre se vettem ilyet, de nem is értem, hogy nálatok mi ez a mánia, mert úgy élitek meg, mintha használhatatlan lenne a telefon, de le merem fogadni, hogy ez inkább csak a hozzáértés hiánya lehet, amiből kifolyólag magatoknak hozzátok elő a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest