Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
BenHans #36359 üzenetére
Nem, ezt megint elkiabáltam. Most volt időm foglalkozni vele, beállítottam a dolgok egy részét, aztán telefonáltam volna, de nem tudtam... Alig hallanak, nagyon halk a mikrofon... Megnéztem, az első és második mikrofon is működik, csak alig
Most van egy telefonom amit nem sikerült április óta elintézni, hogy hibátlan legyen, a garanciám már lejárt, és a legutóbbi szervizelés az egy szar mikrofont és pixelhibás kijelzőt adott nekem:
(katt rá a teljes méretért, nem volt türelmem most manuális beállításokkal szórakozni a tökéletes képért, látszik így is)És mivel legutóbbi szerviznél a több mint 3 hetes kiküldési időre hivatkozva nem javították, hogy majd a T-Mobile oldja meg a dolgot. Azt meg én nem fogadtam el, hogy kicseréljék egy ki tudja milyen (szintén garancia nélküli) készülékre, így a sajátom kaptam vissza, amiről csak most tudtam meg hogy ez is szar rajta. Szerintem ennyivel a garancia lejárta után hozzá sem fognak nyúlni, nem is tudom van-e értelme próbálkozni vele. Mindenesetre már totál elegem van az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Witcher - Friss traileren a negyedik évad
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 16e 128GB gyári független bontatlan 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- iPhone XR 64GB gyári full gyári akku 87% IOS 15! Megkímélt
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest