Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Igaz , afölött elsiklottam

Mivel Tampered Relocked ezért megpróbáltam újra kinyitni , ami parancssorból sikerült de még mindig Tampered Relocked. Recovery most TWRP 2.8.0.0 van fenn mivel mást nem enged ( de tényleg nem enged mást még CWM se megy fel ) de ez nem csinál semmit nem reagál a kijelző. Most már ha beakarok lépni recoverybe akkor ki írja hogy Security Warning .Így nem tudom megcsinálni hogy Unlocked + S-ON MaximusHD rom és úgy S-OFF Rumrunner segítségével. Ezelőtt is szívtam vele hogy csak ez az egy recovery ment fel ( de legalább működött
), nem tudom mit csinálhatott vele az előző gazdája de szerintem ilyen a mesében sincs hogy csak megy fel.
Ha most nem cserélnek nekem alaplapot akkor jól megszívtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), nem tudom mit csinálhatott vele az előző gazdája de szerintem ilyen a mesében sincs hogy csak megy fel.