Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #34230 üzenetére
Az amúgy a menü lenne?
mert egyik kollégám jó múltkorába jött hogy segítsek neki beállítani a telefonját , mondom rendbe. (első androidos telója) Látom kibont egy S5-ös dobozt , egyből kérdeztem hogy mennyiért vette.Közölte hogy 35 ezerért , kérdeztem tőle , hogy kamionról esett le? Elkezdi mondhatjuk úgyis. Hát mondom akkor hozzál vagy kettőt nekem is mást nem egy kis pénzt csinálok belőle. Erre mikor bekapcsolom nagyobb betűkkel írta ki hogy : MEDIATEK mint amekkora a kijelző itt már lesett h hamisítvány
De ezek olyan jól lemásolták a rendszert hogy még az ujjlenyomat olvasót is beletették , de ez még hagyján mert a festékbe mártott kesztyűvel is tökéletesen fellehetett oldani a kijelzőt
nah mindegy a lényeg h nála láttam ilyet a kijelzőn és ha rányomtam akkor 4 alkalmazásnak a " gyorsindítója volt"
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest