-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
#41180928 #34152 üzenetére
igen és mivel az aksi sem erős benne,és ráadásul a frissítésre angol lett a telója,már nem kell neki mivel nem tud angulul.így eladná.
vett helyette egy HTC Desire 816G-t a tegnapi napon,oda van érte,abban a hitben volt,hogy 4 magos,de mondtam és mutattam a doboz hátulját neki,hogy az OCTA-core procis,bár azt nem tettem hozzá,hogy az MTK magos. azt kell,hogy mondjam az is magyarosítva van,kíváncsi leszek,hogy frissítés után milyen lesz neki,bár tegnap valami 170MB csomit leszedtem rá,szerencsére főbb vonalakban magyar maradt-abból derült ki,hogy angol eredetileg,hogy a kikapcsolásnál a menü angol. mintha olvastam a 816G topikjában,hogy az első SIM berakásnál automatikusan magyar lesz a teló,vagy ez nem igaz és mindenképpen a morelocale 2 progi kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest