Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Pendrive probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more
üzenetére
Nekem tetszik az is amit te linkeltél ( kivéve az ujjlenyomat olvasós/home gomb-os vagy nem tudom mi az mert ez így már eléggé samsungos
) De tetszik az is amit Sh4rk linkelt főleg az ezüst arany
de úgy látom az csak nekem tetszik
Igen nagy a hype csak nehogy fordítva süljön el
ezt úgy értem hogy pl a HTC "nem sokat" marketingelt és ahogy észre veszem annyira hülyék az emberek hogy amit ők kitalálnak hogy majd benne lesz és mikor megjelenik nincs benne akkor értelemszerűen ki a világi sz.r?
holott "semmit" nem mondtak a készülékkel kapcsolatba... mindegy is mindjárt március 1 aztán kiderül hogy hogy néz ki 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) De tetszik az is amit Sh4rk linkelt főleg az ezüst arany
de úgy látom az csak nekem tetszik
ezt úgy értem hogy pl a HTC "nem sokat" marketingelt és ahogy észre veszem annyira hülyék az emberek hogy amit ők kitalálnak hogy majd benne lesz és mikor megjelenik nincs benne akkor értelemszerűen ki a világi sz.r?