Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgabi1986
csendes tag
El kell keserítselek, de nekem nem lesz másfél héten belül telefonom pedig én április 4-én rendeltem. Szerintem egy 7-szer biztos, hogy változott a várható érkezés mióta én megrendeltem. Általában megvárják az utolsó napot de néha még előtte módosítanak
Mondjuk én feketét rendeltem és még csak most érkezett be egy 4 napja az első szállítmány. Én olyan 120dik vagyok és elvileg lement egy 30. A szürke az jobban jön de ott többen is állnak sorba. Szerintem örülj annak ha még májusban megkapod. -
CrAck69
senior tag
Ha az a kép valaki olyan kezébe kerül az gáz.
Mert minden adat ott van, hogy tudjanak internetes vásárlást bonyolítani...
És úgy le tudják meríteni a számlád, hogy csak na.
Szerintem ilyet nem is kérhettek volna...
Nem is értem ezt.
Megrendelik és fizeted utalással, vagy miért kell nekik ez az infó? -
pg1966
senior tag
Én azért nem vennék mérget erre a másfél hétre, amíg még a márciusi megrendelők sem mind kapták meg a One-t. Én több mint 5 hete rendeltem, 4 napot írnak ma, de még abban sem vagyok biztos.
Azt a dátumot írják, amikor kapnak egy szállítmányt, de az eddig mindig csak a töredéke volt a megrendeltnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk én feketét rendeltem és még csak most érkezett be egy 4 napja az első szállítmány. Én olyan 120dik vagyok és elvileg lement egy 30. A szürke az jobban jön de ott többen is állnak sorba. Szerintem örülj annak ha még májusban megkapod.