- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
Neked megmaradtak az ElementalX kernelnel a telepiteskor beallitott cpu frekik? En idönkent azt veszem eszre, hogy elmaszkalnak. Nem tudom, hogy azert-e, mert fönt van a Trickster es belekavar, de abban is beallitottam. Idönkent mikor veletlenül menyitom, latom, hogy nem az van ott, aminek lennie kene, akkor beallitom, be is allitom a zarat, de restart utan megint elmegy..
Hat igen, varhato volt sajnos, kijött az uj modell, fejlesztök nagyresze azzal foglalkozik tovabb.. Szerencsere nincs nagy különbseg, ugyhogy remelhetöleg nem fog nehezükre esni erre is portolni azert.
En amiket beallitottam es müködnek: apm, horizontal eqs, header click, quick flashlight, ram usage a recent appnal, meg a következö ebresztese a szolgaltato helyett.
Meg ujabban minden startupnal kiirja a telo hogy "headphones disconnected", nem tudom, mi okbol.. -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25904 üzenetére
En is azok miatt varom, megszoktam az atlatszot, zavar ez a feketeseg. Föleg az uj ora meg kontakt widgeteknel, nem tudom, mi ez az ocsmany feher hatter, meg milyen apropobol, de nekem nagyon nem jön at..
De az 5-ös toolboxban benne volt es müködött is az 5.5-ös sensezel meg, ugyhogy tuti ebben is megoldjak hamar. Par dolog most is megy azert vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Villanyszerelés
- Tesla topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest