Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Steve1207
üzenetére
(#22251) Gulyopapa: nem vitatom, nagyon pöpec (de hülye szó, de mindegy
) a szerkezet és teljes mértékben meg aagyok vele elégedve, örömömre szolgál, hogy minden nap használhatom! Persze nem utolsó sorban megemlíteném a kíváncsi tekinteteket is, amikor meglátják és rácsodálkoznak, "Ez aztán igen" 
(#22252) Steve1207: így van ahogy mondod, muszáj "fejlődni", nem kell leragadni egy bizonyos "állapotnál" hiszen a mai világban millió kis lehetőség kínálkozik, amit van aki kihasznál és van aki nem

(#22254) Edenyke:

Más: páromat Valentin napra megleptem egy ONE Mini-vel
Hát komolyan mondom akkorát csalódtam benne, hogy csak na! De POZITÍVAN!
Akárhány tesztet olvastam róla, mindenhol "lehúzták", hogy mert csak 1GB RAM, mert csak S400-as SoC, mert csak HD kijelző. Hát 1 napi nyomkodás után megfordult a fejemben, hogy a (barátnőm által csak tepsinek hívott) ONE-t lecseréljem
Na de azért nem esszük olyan forrón a kását 
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a szerkezet és teljes mértékben meg aagyok vele elégedve, örömömre szolgál, hogy minden nap használhatom! Persze nem utolsó sorban megemlíteném a kíváncsi tekinteteket is, amikor meglátják és rácsodálkoznak, "Ez aztán igen" 

Hát komolyan mondom akkorát csalódtam benne, hogy csak na! De POZITÍVAN!
Akárhány tesztet olvastam róla, mindenhol "lehúzták", hogy mert csak 1GB RAM, mert csak S400-as SoC, mert csak HD kijelző. Hát 1 napi nyomkodás után megfordult a fejemben, hogy a (barátnőm által csak tepsinek hívott) ONE-t lecseréljem