Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saky1
csendes tag
válasz
shadowcam #21313 üzenetére
Ma akartam megvenni Telenornál a készüléket, de sajnos olyan problémával találkoztam, hogy egyszínű háttérnél, vízszintes halvány fekete csíkok jelentkeztek a képernyő teljes felületén! Volt valakinek már ilyen hibája?
Felhívtam a HTC ügyfélszolgálatát, de ők se találkoztak ilyen hibával azt mondják kérjek másikat, csakhogy ez volt az utolsó darab. Egyébként érdeklődtem náluk kijelzőcsere ügyben, hogy mennyire tudják szépen szétszedni. Azt mondta roncsolásmentesen javítható a készülék, amik a neten terjednek rémhírek "gányolásról", az nem szakszerviz műve!
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest