- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #19893 üzenetére
Lehet nincs igazam, de azt szűrtem le az évek alatt, hogy a HTC-nek dolgozhat, mint fejlesztő-tesztelő.
Az összes infó, ami valós mindig tőle származott, ahogy a Desire óta követtem a dolgokat. Még anno inkább Llabtoofer volt az, aki az első rom-okat hozta a hivatalos megjelenés előtt aztán mike is csatlakozott ebbe a körbe. Volt is ebből elég nagy vitájuk, mert mike előbb kihozta az xda-s közösségnek valamelyik végső rom-ot. Azt valahogy úgy éreztem jobban köszönhettük pedig Llabtoofer-nek, mint mike-nak, innen is a nézeteltérés.
Azóta Llabtoofer csak szimplán kihozza ugyanabban az időben a rom-okat és kész, nem is foglalkozik mással, ahogy nézem, pedig nem ez volt rá jellemző, többet foglalkozott az aktuális flagshipekkel és a fórumozókkal. Ez már pár éves eset és azóta is így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest