Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
blt.62
üzenetére
S4nél még nem hallottam beégés miatt panaszt fórumosok azt mondják ezt már vagy egy hétig kell futtatni max fényerőn hogy adott dolog beégjen, még s1 s2nél sokan így gariztattak kijelzőt itt már nagyon nehéz beégetni
szerencsére. Normál használat mellett nem fog beégni. Aksiban nálam jobban teljesít az s4 igaz sok mindent letiltottam. One-al sose tudtam elérni 5-6 óra kijelző időt ugyan ilyen beállítások mellett, de ugye nagyobb is az aksija. Játszani jobb az s4 már csak a kijelző méret miatt is. Összességében jobban szeretem s4et viszont s4 nagyon csúnya a one-hoz képest ez nagyon fájó pont nekem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerencsére. Normál használat mellett nem fog beégni. Aksiban nálam jobban teljesít az s4 igaz sok mindent letiltottam. One-al sose tudtam elérni 5-6 óra kijelző időt ugyan ilyen beállítások mellett, de ugye nagyobb is az aksija. Játszani jobb az s4 már csak a kijelző méret miatt is. Összességében jobban szeretem s4et viszont s4 nagyon csúnya a one-hoz képest ez nagyon fájó pont nekem