Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAID
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #16993 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok a szervizükkel, igaz irtam nekik egy angol levelet, kis színes ábrákkal, meg rajzocskállal, hogy mi a gond (nem akartam semmiképpen még 5x visszaküldeni) amit mellékeltem a telefonnal.
Gyakorlatilag mindent amit lehetett kicseréltek rajta (összesen 9 dolgot cseréltek a készülékben pl, LCD, aksi, kamera stb..).
Visszakaptam, jobb mint ujkorában, a kamera még Auto ISO-ban sem vörösödik el, pedig azt hittem ez természetes. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Kiskopika #16993 üzenetére
Jól látom, hogy asztalra letett kameránál kifogásolod, hogy nem látszik semmi a képen?
Már nem azért de ezt nem nevezném hibának, mert nem valós körülményeket tükröz. Ennyi erővel szar az összes autó, ami nem indul behúzott kézifékkel...
Ilyen képet gyakorlatilag az összes One (és szvsz más telefonok, de akár fényképezőgépek) esetében is lehet készíteni, belekényszeríted egy olyan helyzetbe, amikor annyira kevés fényt kap a szenzor, hogy érdemi képet nem is tudna már készíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest