- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Nekem nem jött be az iTunes illetve egy csomó egyéb dolgot hiányoltam. A cydia ezt csak részben tudta javítani, és a használatától belassult a készülék. Illetve sok appot hiányoltam a Store ból, + voltak olyanok amik itt ingyenesek ott fizetősek.
Összességében szerintem ez sokkal jobb, könnyebben kezelhető főleg a file transfer. - Bár első 1, 5 hétben még én is visszavágytam ios re de most az InsertCoin + Next Launcher rel teljesen meg vagyok elégedve -
zack
nagyúr
Ne viccelj, baromi sok olyan apróság van ami miatt nem. i4 tulaj voltam több mint 1 évig a megjelenésétől számítva. Baromi sok pénzt elköltöttem az App Store-ban, sokszor feleslegesen, mert alap dolgokat nem tudott a telefon, olyanokat amiket a Store sem tudott orvosolni. Pl eszembe jutott, ilyen volt a blacklist progi probléma. Tele volt csili vili drágábbnál drágább progikkal a Store, de egyik sem működött jól. Próbálkoztam én mindennel, jailbreak, cydia-s progik, semmi sem volt jó. És lényegében bármilyen rendszer szintű dolog kellett, szinte mindennel így jártam. Itt pedig semmi ilyen gond nincs. Aminek root jog kell, az működik is. iOS-en be voltam határolva keményen, és még a jailbreak sem engedett ki a kalickából. Az iTunes-tól vert a víz, nehézségek árán, de tudtam használni, de mennyivel egyszerűbb egy pen drive-ra rátolni ami kell, és OTG kábelen keresztül pikk-pakk átmásolni telóra...Zenét, romot, bármit.
A másik, volt hogy összefosta magát a jailbreakelt iOS, és ha nem vagy gépközelben meg vagy b@szva, mert nem lehet frissíteni/újrarakni a szoftvert. Android alatt csak felmásolsz több ROM-ot a belső memóriába, és menet közben bármi történik TWRP/CWM alól bármikor felhúzol egy új romot menet közben. Amikor egyébként megadta magát az iOS azon a pár órán 20k buktam, mert lett volna melóm, de nem tudtak elérni, és mire hazaértem, és csináltam egy restore-t, már késő volt. Volt kismillió gond még ezeken felül, de 2-3 hét alatt teljesen átálltam az Androidra, és onnantól kezdve nem vágytam vissza iOS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Assetto Corsa EVO
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest