- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Léghűtés topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Mint rendszer egyértelműen letisztultabb, szebb, jobb, mint a samuké. Engem őrületbe kerget a samsung rendszere, egyszerűen átláthatatlan pl a beállításokban, fölöslegesen bonyolított, mindemellett nagyon csúnyának tartom (mind az elemek kialakítása, mind a színvilág, pedig már kicsit javult a korábbiakhoz képest).
IR: LG televízó és Samsung házimozival gond nélkül kommunikált kapásból. Egy Thomson tévé úgyszintén, viszont volt egy kis szutyok távirányító nélküli, se márkát se semmit nem találtam róla, így még jel alapján beálligatni se volt lehetőség. De ha nem is alapból a távvezérlőről "lecopyzni" a jeleket sok esetben megoldható.
BF: bőven elég, RSS-t tudsz hozzáadni, ha kell (én vártam ezt a funkciót, de nem használom azóta se). Külföldieket viszont használok, ott úgy is gyorsabban vannak fent a hírek
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.
Plusz egy: tegnap betrollkodtam a HTC fb oldalán poénból, elvégre mindeni tud a lilulásról és értették a poént; ez plusz pozitívum, felfogás terén is
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #22263 üzenetére
Alapon hagytam a "touchpad" kezelést úgy toltam. Ahova bökök oda megy az egér egyből és ha valamin tartom az ujjam és rátapintok a képernyőre akkor a jobb klikk megy. Így nagyon jól lehet vele nyomulni, persze többszor használom így a gomb funkciókt, hogy pl induljon el a hős.
De van sok "emulálási" lehetőség az egérre a keretrendszer beállításaiban. -
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #22251 üzenetére
"minek veszel felvágottat, a zsömlével is jól laksz" kategória ez
Én pár alap progit kidobálnék azért belőle és a reklámszűrés nem lenne rossz. Nemsokára jön a Sense 6, mert már foglalkoznak vele eléggé a fejllesztők. A hangot se ártana 4.3 szinten visszahozni, szóval akinek nincs rá gari annak teljesen mindegy onnantól, hogy nyitott vagy zárt.
Persze így is szép és jó, nekem a Desire óta nem volt ennyire imádott telóm.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #22244 üzenetére
Igen, a régi. Egyszerűen imádom, de pl HOX-on se hozta meg a hangulatot, hogy telón nyomjam, itt viszont űber [link]
-
Steve1207
veterán
Tegnap gondoltam megnézem a Heroes 2-t a telón, nagy felbontáson milyen lehet vele játszani. Hát... 4,5 órán keresztül toltam reggelig. Akku jól bírta, mivel egy alkalmazás futott folyamatosan ki-bekapcs nélkül csak olyan 40%-ot esett. Viszont onnantól kezdve baromi nagyoknak tűnik az alap betűméret. Szóval, ha valaki szeretett volna kisebb betűméretet használni, de túl kicsinek tűnt elsőre (mint pl nekem), akkor itt a megoldás
-
Steve1207
veterán
válasz
InFRaReD #22075 üzenetére
3 hét csúszást láttam eddig átlag a nagyobb, főbb régiókban, UK-ban jövőhétre igérték hivatalos forrásból. Én azt mondom a jövhéten megy a kiesett régiókba, de csak így tippre (elvégre február közepét mondták átlagos időre).
Szerk.: pl HTC ciprusi részlege március elejét mondja, németre tuti előbb lesz. -
Steve1207
veterán
válasz
becenevem #22057 üzenetére
Galéria ömlesztett nézet: van egy minden kép legfelül, ott igen, ömlesztve van dátum szerint a legújabb legfelül. Ha a "mappáknál" görgetsz lentebb ott van minden mappa szerint is. Tény, hogy kicsit bonyolultabb lett, mint a régi, de annyira nem vészes.
"Még egy példa: ha a gyári névjegyzék progival akarok képet csatolni valamelyik névhez, a Quickpic nem jön fel csak a Galéria és a kamera. Miééééért?"
Az alkalmazásoknál be lett egyszer alapértelmezettre állítva a gyári képnézegető vagy QuickPic-kel van valami, töröld a progi beállításait. Ha ez nem segít akkor: Beállítások, alkalmazások, összes alk, galéria (gyári) és ott törlöd az alapértelmezést.
A hívás az így működött mindig is, semmi extra nincs benne.
Névjegy baj: nézd meg az adott névjegyben, hogy van beállítva a vezeték és keresztnév, szerintem csak simán rossz helyre van beírva.
(#22058) becenevem: "keresztnév elől" az csak a névjegyzékben történő sorrendbe rakásra vonatkozik. Ha rosszul vannak megadva a paraméterek akkor mindegy hogy állítod.
-
Steve1207
veterán
válasz
SeatLeon08 #22051 üzenetére
Leggyorsabban eddig vagy 7 vagy 9 nap volt hétvégével együtt számolva! Mivel többször voltam, ezért a 9 naposat biztosra mondom. Hétvégével együtt! (West-End nagy üzletben leadva, Voda). Célszerű a hét első napján vinni. Legrosszabb esetben 3-3,5 hét, de ott szervizi kavarás is volt, meg nem adták át a futárnak átvételkor (még anno a Flextronics). Cseh szervizről végül is jó véleménnyel vagyok, Vodáról pláne! Átlag két hetet számolj.
-
Steve1207
veterán
válasz
kdennis #21992 üzenetére
Jelezted nekik, hogy javítsák a hibát?
Szerk.: egyébként így felsorolás alapján a "hűségidő vége" lenne értelemszerű, úgy kijönne a dátum, hisz az aznap még esedékes. Biztos valamelyik fejes átjavíttatta, mert ugye, mint "készülékváltás" sokkal vonzóbb fogás, csak nem gondolt a plusz egy napra. -
Steve1207
veterán
Ez nem interferencia, egyszerűen előfordul, hogy frissítésnél a rádió módosítások hatására bizonyos routerek nem működnek úgy, mint eddig (vagy egyáltalán). Bandwith, wifi channel váltás helyrehozhatja (tesztelni kell), de van ahol ez se megoldás. Olyat is hallottam, hogy simán a biztonság típusát átnyomták TKIP-re WPA helyett, mert úgy sehogy se ment droid frissítés után. 4.2.2-re és 4.3-ra váltáskor is voltak ilyen mizériák pár router típussal.
-
Steve1207
veterán
Nem wifi-s dolog, de érzetre nekem, mintha a mobilhálózatok jele gyengébb lenne vagy nem olyan stabil. Többször vált oktalanul, ahol eddig nem. Sokszor a lakásban (földszint, szóval nem a legjobb amúgy se), eddig volt két vonalnyi térerőm, most van, hogy totál halott, aztán egyszer csak észbe kap.
Szerintem jön majd kis update nemsokára, amiben javítanak ilyeneket, ez most megint egy nagyobb lépés volt.De mivel látod is a routert próbáld meg a beállításaiban a channelt változtatni, anno ilyen megoldások voltak máshol.
-
Steve1207
veterán
A jó külsőn fölösleges változtatni és a már megévő gyártósorokat ne álligassák akkora mértélben, hogy fél évig legyen ismét az egy-két apró szériahibával rendelkező készülék futószalagon.
Ez minden szempontból jó a HTC-nek, anyagilag is, minőségben is és hasonló szinten vásárlóknak is (talán még az árat is sikerül ezáltal mérsékelni, vagy egyszerűen kijönnek egy One széria nagyságú eladással)
Az alap hardver is ezért lesz mostani felsőkategóriás, nem "jövőbeli".Nekem kimondottan tetszik a képen
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #21724 üzenetére
BoomBass Amúgy tedd a fal mellé, akkor erősebb a mély
-
Steve1207
veterán
Amúgy írták, hogy lehet menni irc-re, mert lehet csak egy bug miatt nem megy a társaság felének. Ahelyett, hogy mindenhol azt látni, hogy jajj nem megy. Aztán nyomni egy gép/rendszer fő specifikációt (cpu, chipset, oprendszer), teló adatokat (rendszer, hboot, ver szám) meg hogy melyik metódussal próbálja és medig megy. Utána majd megoldják.
-
Steve1207
veterán
Most az a hitetlenkedés tárgya, hogy tényleg lehetséges-e?
(#21680) HUTCHDB: htcsync-nél nem ismeri fel a telefont, mint eszköz bármit is csinálsz
-
-
Steve1207
veterán
De buták vagytok, hát ott a dátum meg az idő is rajta...
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #21609 üzenetére
Így van, egyből az jutott eszembe, hogy komoly géppel se lehet sokat kezdeni tök sötétben. Kis fénynél és az alatt is elvérez a legtöbb telefon, talán csak a Lumia csoda használható normálisabban.
Purple motorway... mit ne mondjak.Én pl oda jutottam, hogy igazából nem is érdekel a kamera benne, pedig eléggé zavart az elejében, amit nyújt. Magát a telót jó használni, szósöl dolgokra oké, aki meg rendes képet akar az nem sajnál 15-20-at akár egy kisebb kompatra, ami kenterbe veri ezeket.
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21594 üzenetére
6 elérhetőséget tudok mondani kapásból, ahol fel lehet venni velük a kapcsolatot. Mint az elején is említettem nem a One miatt kezdték el ezt összekalapálni
De a donation oldal is egy jó kiindulás, ha kontaktot akarsz.
Viszont nem sok értelmét látom, mert mindenki, akinél nem megy most őket cseszegeti, ahelyett, hogy inkább hagynák, hogy a fejlesztéssel foglalkozzanak!
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21529 üzenetére
Jaja tudom, tegnap már olvastam, próbáltam követni. De majd lesz valami más módszer, ha nem akkor meg nyitom dev-en előbb vagy utóbb, s-off elvégre megy.
(#21530) grunge: szerintem a HTC-k vannak a legjobb custom romokkal ellátva a Nexusok után. Ha gyárilag 4.4.2-vel kapod akkor egyelőre htcdev-en lehet csak nyitni, aminek nyoma van és mondható garivesztésnek (persze van akinek megcsinálják, van 1-2 módszer, ha véletlen nem csekkolják). Korábbiakkal van esély, de inkább az elsőt érdemes szem előtt tartani.
Nekem fekete van, az oldalán kicsit látszik (kijelző melletti perem, de nem olyan vészes). Itt feketén én inkább a hangszóró burkolatokat vettem észre, hogy bármi kis vacak nyomot hagy rajta, de kicsit törölgetjük és eltűnik. Mint valami grafit ceruza nyom.
Hátlapon 1-2 hasonló, az persze ott marad. Semmi tokot nem használok, csak simán zsebre vágom. Ez kb 1 hónap tapasztalat. A beats felirat elméletileg lekopik, de sokan rosszabb véleménnyel vannak a feketéről szerintem. -
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #21525 üzenetére
Na igen, a "megszivatott" németek most meg szerencsések és örülnek...
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #21521 üzenetére
Küldtem amúgy üzit egy universal adb-vel, az betelepül, aztán mindenhonnan megy. Rendszergazdi jogot se feledd cmd-nél, meg bootloaderben is dugd rá külön meg fastbootban, mert ott is keresi az eszközt. Utána jó lesz.
Amúgy igen, elszoktál a HOX óta, két hét elég kiesés
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21509 üzenetére
Nekem nem volt most semmi driver fent, külön tartottam is, hogy W8.1-re hogy szokás, nem emlékeztem már. Ugyanezek megvanna, annyi, hogy telón én külön bemegyek bootloadarbe mindig, ott is rádugom a kábelt, meg fastbootba belépve is, mert ott is keres és telepít.
Azon kívül cakpak ugyanaz van itt is. De a fentebbi után mentek csak a parancsok, addig konkrétan nem látta a telót pl adb devices paranncsal.
-
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #21503 üzenetére
Én azt vettem ki végül, hogy egyelőre annyiban jobb, mint rumrunner, hogy ez 4.3 alatt a kérdéses 1.55, 1.56 hbootokon elméletileg tudja nyitni meg S-OFF-olni is. FeRRaR1-ra leszek kíváncsi, hogy megy-e végül. S-OFF meg gondolom mindig megy ezzel, ha már nyitva a teló.
-
Steve1207
veterán
válasz
csacsi67 #21482 üzenetére
Nem pont az a temproot lényege, hogy ideiglenesen root jogod lesz újraindításig és ezért tudja közben s-off-olni is? Már Sensation-ön is így ment annak idején temproot-tal.
Ahogy kiszedtem a készítőtől ez a rumrunner továbbfejlesztése. One Max-ra kezdtek baromkodni vele, mert nem ment az új hboot-on az s-off, most meg megy. Most leveleztem, s-off megy 1.55 és 1.56-on is One-on. Majd remélem jön több válasz is azoktól akik temprootoltak.
-
Steve1207
veterán
válasz
Zirowe #21472 üzenetére
Itt se sikerült, MerLinh is nézte, ott se volt jó. Egyedül még arra tudok gondolni, mivel kell neki mindenképp valamilyen hálózat ezért valami VPN-es megoldás talán segítene. Egy TunnelBeart elindítottam, de semmi haszna nem volt. Lehet hülyeség persze.
(#21474) csacsi67: mivel a fentebb sorolt pár esetben sikerült, így számomra van.
-
Steve1207
veterán
Nem akarok hülyeségeket írni, szóval egy viszonylag 1-2 napos s-off-os dolog: Firewater S-OFF
Csak egy példa cikk, googleban lehet keresgélni továbbiakat. XDA Rumrunner topik utolsó hozzászólásait is olvasgatni, mert ott találtam rá, elméletileg ment régebbi hbooton is.
Temp-root-os megoldás is van, lehet olvasgatni, mindenki saját felelősségre tesztelgesse ésatöbbi. De a hozzáértőket várnám.
-
Steve1207
veterán
Dobjátok 1 centivel, kijelzővel a fal vagy szekrény felé. Kb olyasmi volt a frissítés előtt alapból a mély, amit adott
-
Steve1207
veterán
Szerintem megvan mi eszi egy kicsit jobban: hálózathasználat. Egyrészt frissítés óta többször visszavált 3G-re valamiért (nem sok oka lenne pedig), másrészt 4.3 alatt vagy én állítottam megszokásból GSM/WCDMA-ra vagy alapból úgy volt, de 4.4 alatt GSM/WCDMA/LTE az alapértelmezett tuti.
Szóval vissza WCDMA-ra és meglátjuk. -
Steve1207
veterán
Egy kérdés azoktól akik rom-olgatnak. Kb mindenféle mod-ot láttam, ami "szokás" viszont kamerát nem találtam, a szokásos tömörítésmentesség, gif funkció mod, illetve még ilyen összehasonlítás topicot se xda-n. Valamit csináltak egyáltalán vele vagy maradt teljesen a gyári?
-
Steve1207
veterán
Még nem olvastam olyan hibáról sehol, amit írtál. Mivel most veszed/vetted kérhetsz cserét, ha hibás. Az, hogy az adott boltban nincs már több még kérhet másik üzletből átszállítással (vagy ha ténylegesen az utolsó az országban az már ciki).
A gyártásról az infó a topic első hozzászólásában olvasható. Telóban és dobozon is csekkolható (van FA kezdetű készülék sorozatszám is, csak hogy ne érjen meglepetés) -
Steve1207
veterán
válasz
Laca1212 #21311 üzenetére
Frissítések esetében, rom cserénél volt jellemzőbb, hogy behülyült az akkukezelés (persze már ez is ritka), egy-két töltési ciklus és beáll (be kellene állnia) ismét.
Amúgy most kimondottan jól bírja, csak az első százalékokat nem dobálta ennyire előtte. Most 87%-on van reggel fél 7 óta, ami egyáltalán nem rossz, de akkor is zavaró, ha előtte is elértem ezt több kijelzőhasználattal, mivel ma annyira nem is babráltam.
-
Steve1207
veterán
válasz
Laca1212 #21304 üzenetére
Szerintem az egész fórumon azon kevesekbe tartozok, akik vagy minden kidobálnak a rendszerből vagy minden letiltanak, amit egyáltalán nem használnak. Semmi helyelőzmény és helyzetjelentés. Még kalibrációs probléma se tűnik fel, pedig az pár újraindítás után előjön és mást mutat, ha elkalibrálódott volna a frissítés során, de egyszerűen semmi. Még a progik se mutatnak többlet fogyasztást.
-
Steve1207
veterán
Úgy érzem az alaprendszer inkább a Sense 6-hoz lett már fésülve azért, ezek az apróságok ezért nem illenek a Sesne 5.5-be.
Akkuidő továbbra is csalódás, ma éjszaka alatt 5%-ot esett minden nélkül, óránként 1%-ra bontva. Eddig elvolt 2-3 órát 1% eséssel, ha nem használtam. -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #21204 üzenetére
Nekem üzemidőben eddig negatív, mínusz egy óra kijelzőidő és az akkum se tűnik elkalibrálódottnak. Sebaj, majd beáll talán.
Kis érdekességek, Upgrade és FR utáni változások:
- FR után 4.4-re áll vissza egyből, nincs updatelgetés
- 4.3 alatt letiltott gyári progik upgrade után letiltottak maradtak; FR után nem letilthatóak
- megjelent egy utánhúzás animáció a progikban (amikor a lista tetejére érsz és továbbhúzod, fényes vacak)
- 4.3-nál a zenelejátszóban volt Dalszöveg frissítés opció és ennyi animáció?
- a fejlesztői lehetőségekben vannak folyamatstatisztikák (vagy már 4.3 óta ez is van?) -
Steve1207
veterán
Azt észrevettétek, hogy amit még 4.3 alatt letiltottam alkalmazást, azt most nem tudom újra engedélyezni? Van amit lehet, csak nem mindegyiket...
-
Steve1207
veterán
Még egy: memóriahasznált, nálam úgy 200-300mb-tal több a szabad
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
spawn21 #21016 üzenetére
Így van. Azért a kis gyorsulás szerintem a framework módosítás miatt is lehet, már a 4.3 is elég gyors volt. A rosie-ban látom talán a szaggatást, jobban, mint ezelőtt, de nagyon pikpak a rendszer, észrevehető. Majd otthonról egy FR mellett belakom alapból újra, ez így olyan kotyvasz rendszer
-
Steve1207
veterán
válasz
Jinx L. Joke #21004 üzenetére
A Vodáról annyit tudok mondani, hogy korrekten és viszonylag gyorsan intézik a szervizbe küldést, viszont ők minden esetben arra hivatkoznak (szinte bármi hiba, ami nem átvételkor derül ki), hogy ez nem az ő hatáskörük, hanem már garanciális hiba. így mindig be kell küldeniük.
Úgyhogy a voda is a szervizbe küldi, viszik ki a csehekhez bárhol is adod le idehaza. Átlagosan két hetet lehet számolni, ha nincs semmi fennakadás, nekem a rekordom cakpak hétvégével 9 nap volt eddig.A frissítésnél beszámolhatnak a kamerahibások, hogy lett-e esetleg javulás kicsit.
(#21007) mumk1: ha nem előznek be mindjárt csinálok egy hotspotot és felrakom
-
Steve1207
veterán
csekkoljátok a frissítést srácok!
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #20835 üzenetére
Itt se sötétek, a kutyák teljesen rendben a One meg hajlamos a fehérebb részt szinte égetni, de ez a határon van. Itt nézve is korrekt képek teljesen. Szép kuták!
-
Steve1207
veterán
válasz
NandorHUN #20806 üzenetére
Félreértés ne essék, csak azért említettem, mert olcsó fülest kerestek, plusz eléggé szimpatizálok a xiaomi cuccokkal és ezt szívesen bepróbálnám. Nekem itt a beats, amit a One X-hez adtak gyárilag, ergo pénzt nem adtam ki érte és megteszi bőven (persze ezt is olyan 70%-nak mondanám minőségben, de annyira nem vészes) No, de ne offoljunk ennyit, ez nem ide való annyira
(a linket viszont elmentettem, jól jöhet bármikor, köszi!)
-
Steve1207
veterán
válasz
Avicularia #20793 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
spawn21 #20741 üzenetére
Az MI3-hoz már azt hiszem ezt adják, de ha nem is, azzal együtt volt betervezve anno. Gondolom a TV, mediabox-ot vágod, meg ráálltak még a hálózati kütyükre. Valami NAS szerű dologra is emlékszem tőlük, az is tetszett nagyon.
Telóhoz még a power bank-ot emelném ki, nagyon szép, letisztult.Szerk: na ezt nézd, leesik az állad! youtubeon is érdemes rákeresni.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #20724 üzenetére
Itt már nem akkora a különbség, mint régen, max a google cuccokból 1-2, ami eszi az akkut, a többi nem. De engem az is zavar, ha csak egy fölös ikont látok bárhol is, akár fogyaszt, akár nem (és itt nem elég csak az ikon elrejtés
).
Max fényerőm le van véve kb a negyedéhez és a google accountból kiszedegetve a sok szinkron (csak névjegyzék, gmail, naptár, task, alkalmazásadatok, személyi adatok szinkronizál (bár lehet utóbbi is fölös, de elfér)). Most pl 70%-on vagyok 1,5 óra kijelzővel reggeltől nézve.Ezen kívül nem tudom mi az, amit reflexszerűen kapcsolok ki. Itt még nem is szórakoztam annyira ezzel, örülök neki így, ahogy van.
Más: Az új Greenify működik nem rootolt telón is manualban, ahogy láttam!
(#20723) mumk1: az enyémben alapból van hangszóró
pont addig bírja a zenelejátszást, ameddig a teló is
(#20738) enginev3.0: Én majd egy ilyen fülest akarok beszerezni. Xiaomi jó cuccokat csinál, szerintem ez is minőségi és csak 16$
-
Steve1207
veterán
válasz
Vivira #20709 üzenetére
Alkalmazások menüpont > Mind fülön a gyári nem használt fölös appok letilthatók. Persze csak óvatosan, de a nagyrészét nyugodtan lehet (pár hozzászólással ezelőtt leírtam, miket tiltottam, azok sose okoznak galibát és érezhetően jobb, hogy nincs az a sok sallang progi)
Néma üzemmódba én a hangerő le-vel szoktam, gyorsan az aljára és kész. Vagy rajta van a hang és kijelzővel lefele fordítom és elhallgat.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #20697 üzenetére
Elkezdték tolni a frissítést 2 napja, aztán leállították. Utána meg közölték fél napra, hogy véletlen, majd később lesz. Tesztelték szerintem a rendszert, lehet akkor küldték nekik
Az első hír meg azóta terjed, de utána már senki nem jár meg nem javítja az előzőt... -
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #20686 üzenetére
Látható javulás lesz azért. Az itt lévőknek nem olyan alapú a váltás, mint képzeled. Egyszerűen szeretjük használni a tech adott legújabb dolgokat. Plusz jópár 4.4-et követelő alkalmazás is gyorsabb vagy csak a google gyári cuccait is ha nézzük gördülékenyebbek.
Azt ne is mondjam, hogy akik kamera problémával rendelkeznek lehet javulás lesz nekik.
Ettől független maradhat ugyanígy is, de én szívesen veszem az újdonságokat.
-
Steve1207
veterán
Csak úgy megemlítem, mire felkerült a hivatalosabb oldalakra az SFR frissítés addigra bejelentették tegnap délelőtt a twitterüön, hogy rendszerhiba volt. Csak lassan terjednek a hírek... Úgyhogy még várhatunk kicsit, de ne legyen annyira igazam
-
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #20658 üzenetére
Az akkuja azért elég tuti, jóval tovább bírja, mint ahogy várná az ember. Az anyaghasználatot tudom ellenére felhozni, nagyon nem jött be a hátlapja. A kijelző szép, hatalmas, viszont engem kimondottan zavart a vékony káva. Pl amikor kézben fogtam, már beleért a tenyerem "sarka" a káva miatt... Kamerára jobb, hangra rosszabb, videófelvételre jobb, videóhangra éjszaka (pl koncert és egyebek) rosszabb a G2.
(#20659) NandorHUN: lag-ot nem vettem észre, bár annyira nem görgettem ide-oda, anyagminőségre jobban vizsgálgattam inkább
Gyors volt, sebességre jó volt azt is használni.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #20607 üzenetére
Meg se fordult a fejemben. Annyit néztem meg, hogy véletlen nem S-OFF-e és kész
Előzőt se akartam, de ott zavart a lag, itt nagyon jól elvagyok. Nyáron telik le a gari (a kiesések miatt lehet még őszig is elvan). Ha valami nagyon űber dolog jönne, akkor lehet, de mivel kap official Sense 6-ot is elég esélyes, hogy hanyagolom.
Ja és vegyünk visszább: ez a maximalizmus ennél a telónál nem annyira fontos már
Részben örülök is, hogy nem megy el rom teszteléssel meg vacakolással napi 3-4 órám, bár hiányzik kicsit...
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, szíved joga úgy használni ahogy akarod, de az ahhoz képest elég gyér HOX-om hozott ennyit üzemidőben. A wakelock szerintem is magas, a könyvejlzős beakadó szinkron miatt szerintem, vagy hogy a google egyfolytában menti az adatokat (amit meg is kérdez, wifi jelszó stb), a Mediaserver-t már javították, így azon kívül csak ezek voltak hajlamosak járatni a telefont.
Részemről ennyi, csak szúrja a szemem, ha valamit nem úgy használunk, ahogy ténylegesen lehetne (mintha egy fullhd-s monitort kisebb felbontásban bámulnánk folyamatosan) De itt le is zárom ezt a részt.
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20582 üzenetére
Ha nem használod a Google cuccok legalább felét tiltsd le. Könyvjelző szinkronizálás is eléggé eszi az akkut azt tapasztaltam, így azt se használom (Chrome szintén kuka, gyári bőven elég).
Gyári tiltott alkalmazások: 7digital, Adobe Flash, Álmodozás, Élő háttér (mindegyik, de sorolom), Arc felold, Átvitel, Best Deals, Bubi hgáttér, Chrome, Diavetítés háttér, Drive, Feladatok, Feljegyzések, Flickr, Google keresés, könyvjelzők szink, Play játék könyv magazin zene, G+, G+ Sense, Hírek és időjárás, Holograf spirál, HTC recommend, HTC share, Időjárás élő háttér, Key info, Kid mode, Láva, LimkedIn, PhaseBeam, PicasaGLR, Picasa Upload, Polaris, Részvények, Talkback, Tanácsok, Twitter, Watch, zenemegjelenítés élő háttér
Ezek egy részét általában kiváltom normálisabbakkal marketről, már ezer éve így csinálom. Legrosszabb esetben is plusz 1 órát jelentett.
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20571 üzenetére
Állandó WiFi, 3G, nem kapcsolgatom. 2 google account, emelett hangouts, viber, bbm, whatsapp, facebook, instagram. BlinkFeed-ben is elég sok cucc beállítva, hogy szinkronizálja. Persze a gyári fölös alkalmazások nagyrésze letiltva. Meglepett engem is, de szombat és vasárnap is ennyit nyújtott
Ja a max fényerőt vettem még lentebb, de itt a kijelző se eszik sokat, ahogy látom. -
Steve1207
veterán
Nos kis beszámoló részemről HOX után:
Kicsit keskenyebb, kicsit hosszabb, de baromi jó a fogása ezáltal. Nálam úgy érzem ez a max, amit még telefonként elviselek, de nagyon kényelmes használni az előző után, pedig azzal se volt sok bajom e téren. Anyagminőség szintén nagyon űber, a fémházas dolgok, hogy hidegben odafagy a kezed egy nagy baromság. Hangminőség továbbra is elsőrangú.
A Sense pedig eljutott egy olyan szintre, hogy öröm használni (sima 5-nél volt elég sok minden, ami hiányzott, itt kb nyoma sincs már).
Kamera se rossz, részletek azért elvesznek a pixelharcosok mellett, de összességében elég szép képeket készít, ha nem nagyítgatjuk. Hibával azóta se találkoztam, se illesztési, se lilulás. (FA - ez nem tudom milyen gyártósor, októberi készülék)
Üzemidő is eléggé jó, valahogy fura is, hogy nem kell végre figyelnem, hogy ne használjam annyiraÁtlagos használattal megvan simán az 5-6 óra kijelzőidő.
HOX-ról váltani akartam mindenképp, persze így nem kellett tovább rajta agyalnom. Nexus 5 és G2 volt az utolsó körben a lehetőség, de a Nexus felvételi hangminőségben elhasal nagyon (AOSP felülettel nem sok bajom lett volna), mérete zavaró, G2 pedig a hátlap minősége és szintén fizikai nagysága miatt esett ki (meg az LG UI akármennyit fejlődött még mindig olyan innen-onnan szedett, összhangtalan).
Root és xda-zás se hiányzik, teszi a dolgát így is szépen. Egyelőre nagyon megvagyok elégedve, meg is lep, hogy ennyire, mert eléggé szemet szúr minden kis hülyeség általában.
-
Steve1207
veterán
Nos, hosszú huzavona után csak annyit mondok: megOne!
Üdv kollégák!
-
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #19893 üzenetére
Lehet nincs igazam, de azt szűrtem le az évek alatt, hogy a HTC-nek dolgozhat, mint fejlesztő-tesztelő.
Az összes infó, ami valós mindig tőle származott, ahogy a Desire óta követtem a dolgokat. Még anno inkább Llabtoofer volt az, aki az első rom-okat hozta a hivatalos megjelenés előtt aztán mike is csatlakozott ebbe a körbe. Volt is ebből elég nagy vitájuk, mert mike előbb kihozta az xda-s közösségnek valamelyik végső rom-ot. Azt valahogy úgy éreztem jobban köszönhettük pedig Llabtoofer-nek, mint mike-nak, innen is a nézeteltérés.
Azóta Llabtoofer csak szimplán kihozza ugyanabban az időben a rom-okat és kész, nem is foglalkozik mással, ahogy nézem, pedig nem ez volt rá jellemző, többet foglalkozott az aktuális flagshipekkel és a fórumozókkal. Ez már pár éves eset és azóta is így megy. -
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #19891 üzenetére
Azt a cikket én is kamunak tekintettem, amíg nem néztem rá mike oldalára és twitterére: [link]
Egy ideje már mindenki cseszegette, ha visszaolvastok lehet látni, mire mit reagált és egészített ki, apró infókkal. A cikk kb összegzi az egészet és szerintem elég valósnak bizonyul.Az akkun nem lepődök meg Butterfly révén kötelező a nagyobb (plusz a többi gyártó is 3000 és fölöttit használ lassan), az új 805 szintén alapvető lenne és a ram méret szokásos HTC szerű hozzáállás, mivel ezt már régebben is eljátszották, hogy kevesebb rammal jött ki a csúcskészülék, mint a konkurenseké.
Ergo elég valós ezek után a spec, egyedül a kamera kérdéses ezek alapján, de az is növekszik.
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #19844 üzenetére
Szerintem One, csak az életlenség tréfás. A Butterflyoknak a másik oldalt van a vakuja.
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #19789 üzenetére
Aki használt anno MIUI-t mindig is vissza-vissza fog nézegetni, mert a V3, majd V4 rendszert egy élmény volt használni. A cserélgetés meg nem elégedetlenkedés, hanem hobbi, ez a szép a droid világban (alsó kategóriában kevés a fejlesztő, csak itt van lehetőség mindig)
Egyébként csatlakozom a táborhoz úgy néz ki jövőhéttől, bár kivételesen marad zárva a teló. Jó látni a sok "ismerőst" HTC vonalról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest