- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Őszi hardvermustra
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Akkor javaslom költözz le Debrecenbe. Ez egy kib*szott postai fekete lyuk. Elsőbbségi levelek is 2-3 napra jönnek meg mennek el, normál levél van amikor 1,5 hétre jön meg. Pl a csekk a befizetési határidő után, aztán meg a következő számlán a párszáz forintos késedelmes fizetés miatti terhelés rendszeresen befigyel, ahol lehet átálltam elektronikus számlára meg utalásra.
Persze aprón is mindenki hitetlenkedik hogy elsőbbségi levél neki mindenhová odaér másnapra kivéve ami innen jön-megy. És ugye kimondottan nagyon kellemes mikor valami tényleg sürgős lenne akár küldeni akár fogadni.
Bocs, de nekem meg szúrja a szemem ha ezeket valaki védi.
-
Vivira
csendes tag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Nekem pedig pont most hagyta (lopta) el a Posta a Vaterán eladott, a szomszéd városba feladott, másnapi kézbesítésű, műszaki cikket tartalmazó értékbiztosított csomagomat. Egy hónapja adtam fel, eddig nem is reklamálhattam, hiszen 30 napig alapból várni kell, most írhatok kérvényt , hogy fizessenek, majd ők nyilatkoztatják a címzettet (2 hét), hogy tényleg nem kapta meg, Majd ismét engem, hogy még nem kaptam vissza, (ezeket ugye hivatalból tudni kellene, ha működne a rendszer, hiszen ők szállítják) majd felkerül a központba, ahol eldöntik, hogy jogos-e az igényem, ha igen kihozza a posta a pénzt ( az egész ügyintézés kb még két hónap). Ha nem vagyok otthon, menjek sorba állni a hivatalba. Mindez egy másnapi kézbesítést igérő, értékbiztosított, prémium csomagnál. Eddig még egy elnézést sem hallottam. Én meg magyarázkodok a vevőmnek és természetesen utalom vissza a pénzét.
Tehát dicsérném én a Magyar Postát, ha lenne miért. Bocsánatot kérek, hogy neked még nem volt velük rossz tapasztalatod, nekem pedig igen Nem is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő