- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Ha vissza akarom csinálni a root-ot, meg a S-OFF-ot, azt már megtaláltam, hogy hogyan tudom unroot-olni a SuperSu-val, de a TWRP-t hogyan tudom eltávolítani, mielőtt visszazárom a bootloader-t és S-ON-ra váltok?
-
Szpisti
addikt
Engem inkább az érdekel, hogyha S-OFF-oltam, hogy állítom vissza a gyári állapotot, ha mondjuk gariztatni akarom...
Mert én addig nem S-OFF-olok, (csak a root miatt érdekel) amíg nem tudom hogyan lehet visszacsinálni...
-
Szpisti
addikt
Milyen verziós Most Wanted műxik ezen a telón? Mert ugye hiába van megvásárolva a Playről, nem kompatibilis. De alternatív forrásból valakinek fut egyáltalán hibátlanul? Mert amikkel próbáltam, fekete képernyő van csak...
lipido: Over The Air... Tehát a frissítést magának szedi le a teló, nem kell gépre kötni...
-
Szpisti
addikt
válasz
F_Gergely #6300 üzenetére
1. Ez engem is nagyon zavar, hogy mindenhol a facebook-os, meg twitter-es ismerőseim feltöltött képeibe ütközöm... (bár a Blinkfeed-et már száműztem a legszélső lapra...)
2. Nekem nem pattan a hangszóró (vagy nem vagyok elég "vájtfülű" ehhez)
3. Ha visszaolvasnál, akkor már tudhatnád, hogy a fekete menüsávra a közelgő frissítésben lesz megoldás... (kikapcsolható)
Nekem sokkal jobbnak tűnik a vibramotor mint az elöző telefonjaimban (i3G, i3GS, i4, HOX), ha az asztalon van a teló, még meg is ijedek, ha csak rezgő módban hagytam, és hívnak... -
Szpisti
addikt
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
Szeva.
A 2 év garanciába a az akksi is beletartozik, de azután sem probélma, mert egy normális szervízben kicseréltetheted.
A menüsor pedig (most már biztos) kikapcsolható lesz a következő (4.2.2-es) frissítéssel. (Vannak itt linkek, olyan sokat nem is kell visszaolvasnod.) -
Szpisti
addikt
Tényleg, erre lesz S-OFF ugye?
Hiszen ugyanaz a proci/architektúra van benne, mint jópár másik csúcsmobilban...Xaels: Én vasárnap néztem meg 4DX-ben, naggyon jó volt a film, alig várom, hogy kiadják blu-ray-en...
-
Szpisti
addikt
Igen, de ha valaki ilyen mobilt szeretne venni és vásárlás előtt olvasgat, - esetleg ebben a fórumban is - akkor szinte csak azt látja, hogy mennyi hibája van, és hogy azon tárgyalnak, hogy ki hogy cseréltesse ki... Plusz jó kis támadási felület a konkurens mobil-tulajoknak (mármint azoknak akik olyan fajták) hogy tovább fikázzák ezt a csodát...
Úgyhogy írjuk ide a hibátlan vásárlásokat, és készülékeket is (sokkal több az ilyen, mint a hibás), hogy ne ejtsük kétségbe a majdani One tulajokat! Szvsz.
Köszi! -
Szpisti
addikt
Hogy ne csak a rosszat olvassátok:
Csütörtökön reggel rendeltem a T-nél meg webshopban, és pénteken koradélután már ott is volt a PPP-ban... Semmilyen pixelhiba nincs rajta, minden rendben vele...Xaels: azért egy kis csalással elő lehet hozni: [link]
-
Szpisti
addikt
Szevasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a 1430-on élő emberrel beszélni? Már körbenyomkodtam a komplett menüt, próbáltam a nullás, a csillag, meg a kettőskereszt gombot is de semmi... -
Szpisti
addikt
Ma hajnalban már megint készleten van a T webshop-jában. Meg is rendeltem. Holnap délutántól 5 munkanapon belül vehetem át a pickpackpontban. Ha odaér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest