- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22271 üzenetére
Ha jol emlékszek kamerát cseréltek nálad.Másnál a kameramodullal cserélték az alaplapot is.Neked nem?Nálam is lilul a kamera vacilálok a szervizen küldjem,vagy ne javításra.Hibák:kamera,bekapcsgomb elferdült és a hátlap kopás.Nálad cserélték az akkut?
-
Mano66
senior tag
Na az enyémet is elérte a kamera lilulás.Pedig max. ha 15-20 képet csináltam vele.
Nem tudom,hogy le merjem adni szervizbe?Lehet még várok vele hát ha más is előjön.Igaz a Beats felirat is lekopott,de az nem zavar.
-
Mano66
senior tag
Nem tudom,de nálam nem ajánlja fel a frissitést.A telo T-függő gyári szoft cid:HTC_032.
-
Mano66
senior tag
válasz
enginev3.0 #15002 üzenetére
Drukkolok,hogy kibird odáig.
Ahogy az edzők mondják:Még egy kis kitartás és mindjárt VÉGE!!! -
Mano66
senior tag
válasz
Avicularia #12593 üzenetére
Nem nagyon szoktam használni a telefon kameráját.A Szegedi napokon lőtem vele egy pár képet összehasonlitva a tieddel.Hát mit ne mondjak ritka pocsék a tied.Nem igaz,hogy nem vették észre mennyire életlen,homályos képeket csinál.
-
Mano66
senior tag
Én ezt a tokot vettem és ebbe belefér.Ugy használom én is.Nem olcso.Szállítással 10200Ft.3 nap alatt megjött.
-
Mano66
senior tag
válasz
Ed Parker #10099 üzenetére
Látod én bátran magamba nézhetek!Nem sértöt irtam,csak igazságot.De te senki tanácsát nem vetted jó szivvel.Csak szajkoztad,hogy milyen szar az One kamerája.Mindenki leirta,hogy nem a legjobb.Ennek a tudatában vettük meg.Mig mi tudunk vele élni,te nem.Ennyi.
Sok sikert az i5-köz. -
Mano66
senior tag
-
Mano66
senior tag
Én ezt a tokot rendeltem feketében(jelenleg nincs raktáron,ezért a barna linkje).Nagyon jól néz ki,igaz egy kicsit drága (nem a tok,ha nem a szállitási költség +10 Font.Fizetve itthon 10900Ft).De aki nem zsebben szeretné hordani a telot nagyon ajánlott vétel.Pénteken rendeltem ma megjött.
-
Mano66
senior tag
Valaki vett már ővre csiptethető bőt tokot az ONE-hez.Ha igen milyet és hol?Amiket találtam azok gagyik voltak.Nem szeretem a zsebben hordást igy azok a tokok amik linkelve voltak azok nekem nem jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest