Hirdetés
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
yodee_
üzenetére
Ilyen ragacsos felületű ugye? Azt szappanos vízzel kell feltenni, vagyis könnyebb. Én i5-nél szívtam vele, szépen lefóliáztam, az oldalát, hátlapot, előlapot, de ahogy hozzáértem megőröltem. Vastag fólia, ragadós is, s ha próbáltam görgetni nagyon nehéz volt. Plusz mindig ragadt a kezemhez. Plusz csúnyán törik rajta a fény. Olyan mintha narancsbőrös lenne a telefon

-
Xaels
félisten
válasz
yodee_
üzenetére
One X Notifications + 1 ráadás ha valaki másnak kellene: ST-MainTheme
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_
üzenetére
Nálam teljesen jól működik. Robi és Sci Fi dallamokat hoztam át One X-ről és ott vannak a listában. Valamint egy Startrek Main Theme-em van csengődallamnak aminek az elejéről levágtam ami nem kellett és az is jó.
Esetleg egy újraindítás, hogy újra indexelje a média tartalmakat?
-
Loboda
senior tag
válasz
yodee_
üzenetére
Telefont kikapcsolod, és újraindítod bootloader módba, csatlakoztatod a pc-hez, ki fogja írni a telefon hogy fastboot usb, ebbe kell lennie!
Végig viszed a leírást, és örülsz a végén!
Ha átírod a Cid számot például HTC__032-re, nem kell RUU-t feltenni, elég ha rányomsz a frissítésre, megkapod a 4.2.2-est!A HTC után kettő alsó aláhúzás van!
Nyolc karakternek kell lennie a cid számnak!Ha nem kell super cid akkor teljesen elég a HTC__032!
-
Loboda
senior tag
-
Badboys
őstag
Igen. Bárhova az országban. 160 km re lakom Bp estől és vitték-hozták díjtalanul.
Tisztelt keldorpapa igaz mivel nem érdekel az általatok összehozott baromságaitok így ezen okosságaitokra sem én sem mások nem kíváncsiak mint már jelezték is csak el kellene olvasni és figyelembe kellene venni. Remélhetőleg előbb utóbb a mód is észre veszi. Személy szerint megnézem ki kommentel és annak függvényében vagy elolvasom,de inkább nem. Vegyél almát vagy samut és ott lehet tolni a kommentet. Ez ilyen telefon nem kötelező meg venni.Részemről ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Apple asztali gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nem rossz az, főleg ha hazai tartalmak is kerülnek bele.