Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
hú ez a videó tényleg nem a legjobb!
tudom troll vagyok, meg s...... buzi, de ezen a videón is azt látom, amit már tegnap is írtam.....amikor is kegyetlenül le lettem tolva, hogy hogy képzelem.....
"nem akarok ezen rágódni, de nem csak a képminőséggel, hanem az állandó fókuszálással, az ellenfénynél (fehér hó) fellépő "tétovázással" is küszködik a HTC....."
[link]esküszöm, hogy a HOS-al készített jobb!
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Az jó, így már le tudod mérni a fűnyírót is
A videókat most akkor le kell töltenünk és el kell forgatnunk, hogy normálisan lássuk, nem? Legalábbis fejjel lefele most nem 1az1ben látom, mert álló a videó a fekvő monitoromon...
A youtube lassan reagál, de mindjárt jó lesz! -
Burt1793
veterán
Ha letöltesz a playről egy hangerőmérő programot, ami kiírja decibelben az adott értékeket és beleordibálsz, lesz egy határ, amíg kiírja. Ez ilyen paraszt módszer, szerintem ez így megmutatja a valós értéket. (Bár ha nagyon jó a mikrofonja, akkor 100+ decibellel kell majd ordibálnod
Nálam 93 dB a határ, az előző telefonom kevesebb volt, szóval gondolom ez a mikrofonon múlik!
Én feltekertem a hangerőt, ordított a sub bass monster, most nem hallok semmit!Én a smart tools-t ismerem, abban van ilyen lehetőség, de fizetős lett...
-
HUTCHDB
nagyúr
teljes képernyős mód van-e?
a megnyitott oldalak közötti lapozás mennyire jó?
a baj az, hogy pl. a samsungnál kicsit nehézkes a megnyitott mondjuk 6 lap közül kiválasztani azt amit szeretnék, mert ahogy oldalra görgetek, mindig túl pörög....
hány oldalt enged megnyitni egyszerre? -
FeRRaR1
őstag
Majd írhatnál egy élménybeszámolót, mennyire vagy elégedett, milyennek találod, kamerát, mindennapi használatot, stb...
HUTCHDB
Fejezzétek be ezt, vagy folytassátok privátba.
Burt1793
Ez semmit sem jelent, lehetetlen hogy ugyan úgy használták a két készüléket, ha meg kihasználnád azokat a funkciókat ami miatt okos telefonnak hívjuk a készüléket közel sem menne ennyit.
Amikor csak Sms/Mail-t fogadtam meg pár hívást, plusz néha időt néztem nekem is ment több mint két napot a HOX.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Opera böngésző
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest