-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
hú ez a videó tényleg nem a legjobb!
tudom troll vagyok, meg s...... buzi, de ezen a videón is azt látom, amit már tegnap is írtam.....amikor is kegyetlenül le lettem tolva, hogy hogy képzelem.....
"nem akarok ezen rágódni, de nem csak a képminőséggel, hanem az állandó fókuszálással, az ellenfénynél (fehér hó) fellépő "tétovázással" is küszködik a HTC....."
[link]esküszöm, hogy a HOS-al készített jobb!
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Az jó, így már le tudod mérni a fűnyírót is
A videókat most akkor le kell töltenünk és el kell forgatnunk, hogy normálisan lássuk, nem? Legalábbis fejjel lefele most nem 1az1ben látom, mert álló a videó a fekvő monitoromon...
A youtube lassan reagál, de mindjárt jó lesz! -
Burt1793
veterán
Ha letöltesz a playről egy hangerőmérő programot, ami kiírja decibelben az adott értékeket és beleordibálsz, lesz egy határ, amíg kiírja. Ez ilyen paraszt módszer, szerintem ez így megmutatja a valós értéket. (Bár ha nagyon jó a mikrofonja, akkor 100+ decibellel kell majd ordibálnod
Nálam 93 dB a határ, az előző telefonom kevesebb volt, szóval gondolom ez a mikrofonon múlik!
Én feltekertem a hangerőt, ordított a sub bass monster, most nem hallok semmit!Én a smart tools-t ismerem, abban van ilyen lehetőség, de fizetős lett...
-
HUTCHDB
nagyúr
teljes képernyős mód van-e?
a megnyitott oldalak közötti lapozás mennyire jó?
a baj az, hogy pl. a samsungnál kicsit nehézkes a megnyitott mondjuk 6 lap közül kiválasztani azt amit szeretnék, mert ahogy oldalra görgetek, mindig túl pörög....
hány oldalt enged megnyitni egyszerre? -
FeRRaR1
őstag
Majd írhatnál egy élménybeszámolót, mennyire vagy elégedett, milyennek találod, kamerát, mindennapi használatot, stb...
HUTCHDB
Fejezzétek be ezt, vagy folytassátok privátba.
Burt1793
Ez semmit sem jelent, lehetetlen hogy ugyan úgy használták a két készüléket, ha meg kihasználnád azokat a funkciókat ami miatt okos telefonnak hívjuk a készüléket közel sem menne ennyit.
Amikor csak Sms/Mail-t fogadtam meg pár hívást, plusz néha időt néztem nekem is ment több mint két napot a HOX.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged