- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
M7 alatt annyira azért nem annyira jó a helyzet. Szerintem.
Nehéz másik olyan gyártót találni, aki 2 egymást követő csúcsmodellre ilyen rövid idő alatt kiadta volna a Lollit. (hibamentesen)
Nexus 7 tabom van és nagyon tetszik, hogy gyors a frissítés. Nyilván ez egyedi, mert ők a beszállítók.
Lacee1986: Lehet várok akkor még a telefon cserével. Elég messze van, az 5.0.x meg elég gázos rendszer lett.
Balinov: Jaja, egyértelmű, hogy lehet még gyorsabban.
Nagyon az M8 felé húzok, de szerintem kivárok még a 6.0-ás verzióig. -
opr
nagyúr
Nah, visszatértem, poweruser akku-adatokkal.
Átlag, teljes töltésre vetített kijelzőidő: 3ó 36p.Felhasználási metódus:
- kijelző: mindig max fényerőn
- folyamatos 4g, wifi, szinkronizálás
- folyamatosan fut (kommunikáció): skype, fb messenger, fb groups, fb, hangouts, viber
- általában fut: index, 9gag, internet (gyári, nem a chrome)
- napi kb 1-2 órát megy majd minden nap: youtube, mxplayer (divx, sd video + felirat, sw render video, sw render audio)
- napi kb 10-30perc telefon, vagy skypeon vagy simán gsm-hálózatonVerdikt: parádés, soha nem volt még olyan telefonom, ami akár csak a két órás kijelzőidőt bírta volna ilyen felhasználási feltételek mellett, a 3,5 óra valami brutálnagy rekord számomra, 5 órát viszont max akkor érném el, ha szinte semmilyen szinten nem használom ki.
-
opr
nagyúr
Sajnos erre nincs megoldás, borzasztó idegesítő, Én már azzal kiegyeznék, ha 100 üzenetnél csak egyet csippanna, nem százat, de még ezt se leeht megoldani. A legrosszabb az egészben, hogy szétcsipogja az agyát, megeszi a ramot, aztán meg látszik, hogy már olvasott üzenetek, meg így is jeleníti meg... Remélhetőleg egyszer majd rájönnek f@szbókéknál is, hogy borzalmasan fos az appjuk és javítják, addig meg ez van sajna.
-
opr
nagyúr
Hát, a SoC kevesebbet eszik, de az akkuja nagyobb (2600 vs 2840mAh).
Szvsz ez úgy néz ki, hogy ha valami kis számítási igényű feladatot nézünk, ahol egyik SoC se eszik sokat (pl. böngészés, videózás, stb), akkor azzal a ~10%-al tud többet, amivel nagyobb az akku, nameg ott talán még egy kicsit hozzátesz az is, hogy ilyen esetben is kevesebbet eszik a 615, ha meg valami számításigényesebb feladatot, ami megizzasztja, akkor meg kizárt dolog, mert nem tudom, ki kéne tesztelni.
Mert ugye a spani 801 gyorsabban végez az adott feladattal, de többet is eszik. Érdekes lenne letesztelni valamivel, hogy annyival kevesebbet eszik-e a 615, mint amennyivel lassabban végez vagy nem.Egyébként igen, Én is nap-mint-nap rácsodálkozok, hogy mennyire jól bírja az akkuja, soha, egyetlen okostelefonom nem volt ennek a szintnek a közelében sem.
specifikációk:
one m8 --- one m8s --- egymás mellett::Trunks:: #6515: Észre lehet venni, illetve mivel a készülék összeszerelési minősége tökéletes, így kitűnik, hogy ronda, de engem abszolút nem zavar. Ha van mellette egy szilikontok a telefonon, akkor már abszolút nem zavaró, amúgy szerintem engem zavarna.
-
Dexter-2000
őstag
m8 áll rajta és m8-at rendeltem az megnéztem én is (mosolyogtam is)
viszont akkor már ha kezemben van akkor pár mondat róla így elsőre.
-csak az appokat frissítem rajta és melegszik a telefon úgy érezhetően de nem zavaróan
-a bekpcsológomb beljebb van így kényelmetlenebb megnyomniesetleg bármi kérdésetek van mi milyen rajta igyekszem válaszolni
-
s3nsitivity
addikt
Köszi srácok!
Úgy tűnik nem nekem van jó szemem hanem itt tényleg valami probléma van nálam..
Este mindenképp csinálok egy FR-t aztán ha nem akkor leadom ezzel is gariba, hogy mit szólnak hozzá.Igaz én nem töröltem egyből az appokat, de egymás után volt megnyitva minden, aztán hagytam pár percet pihenni és utána vettem fel a videót.
Már csak az is feltűnő, hogy nálatok nincs meg ez a rántás, mintha vissza tolná a regiszter adatait de egyből frissítene is egyet a GPU.Pl a facebooknál is látszódik, az értesítő sáv későn jelenik meg, addig csak pörög az app.
-
s3nsitivity
addikt
A Lite egy kupac szar. Ez már kompromisszum kötés nem pedig a nyíltság előnye.
Ha lenne valós alternatíva akkor azt használnám, de nincs csak butább változat.Tessék ez az amire én várok: YouTube
Igaz ez már 5.1.1 és pont ezért is vártam rá. Így kéne normálisan működnie és ennek a közelébe sincs nálam a teljesítmény. -
s3nsitivity
addikt
Ha már ilyenhez kéne folyamodnom akkor tényleg inkább eladom.
Egy high end készüléken azt használok amit akarok és működjön minden rendesen. Ez anno az M7-nél tökéletes volt itt viszont ezt sajnos nem tudom elmondaniÉpp ezért vártam ennyire az 5.1.1-et
migabi24
Én is így értettem azért is vártam az 5.1.1-et. -
s3nsitivity
addikt
Nagyon fsza köszi srácok!
Jövő tavasszal be akarok újítani egy M10-et (vagy Hero-t vagy tudja a fene mi lesz a neve One-t
) és akkor addig simán garis még, lehet nem is nyitok bl-t ,hogy megmaradjon a gari, csak a wakelock ami zavar kicsit.. meg, hogy nem tudom forceolni a tablet ui-t hearthstone-ba.
-
mocsyzozi
tag
Sokkal komolyabb dizájn-t!Biztos voltam az ujjlenyomat olvasóban..4gb rammal legalább kitűnt volna a többi közül.Az a baj ,hogy nem akarok vészmadárkodni de ezt üzleti szempontból nagyon meg fogja érezni a HTC!Jobbnál jobb telókkal jönnek ki más gyártók és nem lesz meg a megcélzott piaci részesedés erre én mérget vennék!De ne legyen igazam...
A Sense az tényleg hiányozni fog...De biztos nem veszek egy M8+-t. -
kekkola
senior tag
kb. egyet tudok érteni veled, tényleg gyönyörű. Valahogy először idegenkedtem ettől az arany-ezüst kombótól, de most az tetszik a legjobban.
Az ultra/plus esetében le is lehet mondani az egykezes használatról, egyszerűen túl nagy, azt két kézzel kell használni. Az ujjlenyomat leolvasó pedig iszonyat jó, ezerszer kényelmesebb mint a számok pötyögése és minták rajzolgatása, ráadásul 10ből 9,5ször elsőre olvas. remélem lesz az ultrában! -
kekkola
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest