Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ficere
aktív tag
Sikerült rootolnom a magicem,feltettem a clockworkmodot,de bejön egy telefon és egy háromszög,csak az segit,hogy ha kiveszem az akksit,a recovery menüt nem tudom előhozni.Valakinek van valami ötlete?
-
ficere
aktív tag
egyszerűen nem látja a htc sync a magicom,valakinek nincs valami mentő ötlete?
-
ficere
aktív tag
Nagyon szépen megköszönném,ha tudnál segíteni,mert már nem tudom mit csináljak.
-
ficere
aktív tag
a készülékem egy htc magic 32b.2.2.1-es androiddal vodafone brandes.szeretnék rá egy sense felületet,és egy kicsit gyorsabb romot.ezalapján próbálkozom,de nem tudom a flashrecbe beírni az elérési útvonalat.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne,hogy vettem egy htc magicet,és szeretnék rá romot rakni,(magic-es topic elég halott)ezért itt szeretnék segitséget kérni,hogy hogy csináljam,nem szeretném elrontani.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!Érdemes lecserélnem iphone 3g-met egy Herora?Érdekelne az Android rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest