Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
se87tet
tag
válasz
eddie1978 #7620 üzenetére
Tényleg az, szomorú......
Mondjuk nem mintha mostanában annyira haladtak a fejlesztésekkel, 2.2 sense ugye megállt a kameránál, a 2.3 sense ugyancsak, a sima 2.3 sztem túl bugos volt, hétköznapi használatra alkalmatlan, a portolások ugyancsak megakadtak a kernel miatt, szval nem is nagyon van merre haladni.
Az utóbbi időben is már csak két developer foglalkozott vele, Elelinux, és a Cronososok (mostanában ezek se nagyon).Reméljük azért egy fejlesztő csak elkezd játszadozni előbb-utóbb egy heroval, sztem ha sikerülne a 2.2 sense-t rendbe rakni, azzal a rommal elég sokáig vállalható maradna a Hero.Jah, mondtam ugye hogy lecseréltem a Herot egy szifonra, kíváncsiságból megkérdeztem egy boltba mennyit adnának érte, azt mondták semennyit, nem éri meg nekik bevenni, ugye magyarországon az emberek nagy része még nem is hallott a Htc-ről, vagy ha hallott akkor sem bízik annyira a márkában hogy komolyabb összeget adjon egy használt Heroért.
Bezzeg a szar Nokiákat (5230,5800) biztos viszik mint a cukrot....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest