- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Arra gondoltam, hogy bizonyos tesztekben nincs elég hangsúly a negatívumokon, bizonyos tesztekben pedig túl nagy hangsúlyt kapnak apróságok, amiken sok ideig "csámcsog" a tesztelő, és lehúzza azt, sok esetben ráadásul alaptalanul.
Ez azért mindenképpen furcsa.
Nem egyszer volt már, hogy megtévesztett vásárlás előtt a túlságosan "lehúzott", vagy "felértékelt" tesztek eredményei.
Pl. Az Omnia 2-öt meg se lett volna szabad vennem a Mobilarénás teszt alapján.Más magyar tesztoldalak meg kívátel nélkül jónak találták. Érdekes szubjektivitás. Nah mindegy. Ettől függetlenül nem minden tesztet érzek elfogultnak, és túlnyomó részt jól sikerült tesztek is napvilágot látnak. De amióta az Androidos kütyükről olvasok, rosszat még nem olvastam, és nemááá hogy ennyire tökéletes. Nem vagyok Android ellenes, de a túlzott ajnározás belőlem ellenszenvet vált ki, főleg úgy, hogy a negatívumokon sincs akkora hangsúly mint más OS-t futtató vagy OS nélküli telefonok PDA-k esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged