- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Arra gondoltam, hogy bizonyos tesztekben nincs elég hangsúly a negatívumokon, bizonyos tesztekben pedig túl nagy hangsúlyt kapnak apróságok, amiken sok ideig "csámcsog" a tesztelő, és lehúzza azt, sok esetben ráadásul alaptalanul.
Ez azért mindenképpen furcsa.
Nem egyszer volt már, hogy megtévesztett vásárlás előtt a túlságosan "lehúzott", vagy "felértékelt" tesztek eredményei.
Pl. Az Omnia 2-öt meg se lett volna szabad vennem a Mobilarénás teszt alapján.Más magyar tesztoldalak meg kívátel nélkül jónak találták. Érdekes szubjektivitás. Nah mindegy. Ettől függetlenül nem minden tesztet érzek elfogultnak, és túlnyomó részt jól sikerült tesztek is napvilágot látnak. De amióta az Androidos kütyükről olvasok, rosszat még nem olvastam, és nemááá hogy ennyire tökéletes. Nem vagyok Android ellenes, de a túlzott ajnározás belőlem ellenszenvet vált ki, főleg úgy, hogy a negatívumokon sincs akkora hangsúly mint más OS-t futtató vagy OS nélküli telefonok PDA-k esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged