Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Arra gondoltam, hogy bizonyos tesztekben nincs elég hangsúly a negatívumokon, bizonyos tesztekben pedig túl nagy hangsúlyt kapnak apróságok, amiken sok ideig "csámcsog" a tesztelő, és lehúzza azt, sok esetben ráadásul alaptalanul.
Ez azért mindenképpen furcsa.
Nem egyszer volt már, hogy megtévesztett vásárlás előtt a túlságosan "lehúzott", vagy "felértékelt" tesztek eredményei.
Pl. Az Omnia 2-öt meg se lett volna szabad vennem a Mobilarénás teszt alapján.Más magyar tesztoldalak meg kívátel nélkül jónak találták. Érdekes szubjektivitás. Nah mindegy. Ettől függetlenül nem minden tesztet érzek elfogultnak, és túlnyomó részt jól sikerült tesztek is napvilágot látnak. De amióta az Androidos kütyükről olvasok, rosszat még nem olvastam, és nemááá hogy ennyire tökéletes. Nem vagyok Android ellenes, de a túlzott ajnározás belőlem ellenszenvet vált ki, főleg úgy, hogy a negatívumokon sincs akkora hangsúly mint más OS-t futtató vagy OS nélküli telefonok PDA-k esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest