- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
ferob
őstag
-
pg1966
senior tag
válasz
MrPetya19 #4086 üzenetére
Nem zárja ki. A HTC 10-nél is működik, akár QuickCharge 3.0-val is tud tölteni, ami már fejlettebb az előző verzióknál, akár 0,2 Voltonként tudja emelni a feszültséget.
Van, hogy 12 Volttal tölt, és így nincs szükség olyan nagy áramerősségre, tehát pl. hogy 15 Wattot felvegyen a telefon, nem kell 5 Volt x 3 Amper, csak 9 Volt x 1,7 Amper, vagy mondjuk 10 Volt x 1,5 Amper, de ezt már a töltő és a telefon együtt szabályozza, a töltés folyamata alatt folyamatosan szabályozva az értékeket. -
Schanyee
senior tag
válasz
MrPetya19 #3189 üzenetére
Ha szeretnéd dobj egy PM-et és összefuthatunk valamikor a városban, megmutatom szívesen. Akár el is adom, erősen elgondolkodtam egy Huawei P9-re váltáson. A telefon nagyon szuper, egy csomó minden nagyon tetszik, de a Huawei felülete nekem otthonosabb, ott egyből tudok mindent mi merre van, hol keressem.
-
CptAdamica
veterán
válasz
MrPetya19 #3069 üzenetére
Persze tudom, hogy a nexus-nál is vannak csúszások, mi például 1 hónappal később kaptuk meg a nougatot nexus 6-ra, mint a 6P. Viszont azért vagyok türelmetlen, mert már használtam, van benne pár jó funkció, amit minden nap hasznát vennék, plusz reménykedek, hogy néhány alap játék szaggatását is megoldja.
-
TTTotya
senior tag
válasz
MrPetya19 #3045 üzenetére
Tudtam, hogy láttalak már valahol...
( Nexus 5 topic)
Mielőtt, megvettem a HTC 10-et egy pillanatra elgondolkoztam a Oneplus-on is. Nem rossz az sem, de ott voltak és ahogy hallom a nougaton is vannak azért bántó/idegesítő bugok. Azért a HTC még mindig kompromisszum mentesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged