- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapi
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. A Spotify alkalmazásban a letöltött zenék a belső meghajtón tárolódnak, annak ellenére, hogy engedélyezett a hozzáférés számára a külső tárhelyhez. Van valamilyen trükk, beállítás, ami elkerülte a figyelmem, hogy a letöltött lejátszási listák a külső meghajtóra kerüljenek és ott fel is ismerje az app? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Wapi
csendes tag
Pár napja is Ő tolta fel ide a linket. Feszültség és rossz hír keltés. Hozzászólás törlése? Ban?
-
Wapi
csendes tag
Sziasztok!
Rövid időn belül csatlakozom a HTC 10 tulajok közé, jelenleg a megfelelő boltot keresem. Kíváncsiságból e-mailben megérdeklődtem a starmobil.hu-tól, hogy EU-s készüléket forgalmaznak-e, valamint kapok-e Áfá-s számlát, illetve a garanciáról érdeklődtem. Első 2 kérdésemre pozitív választ kaptam, azonban a gyártói garancia érvényesítéséről láthatólag nincsenek információik, azt válaszolták, hogy: "Jellemzően a garanciális tevékenységet cégünk végzi a beszerzési számla másolatával."
Ennek tükrében megbízhatónak tarthatom a webshopot? Esetleg van valakinek tapasztalata velük? Hálás köszönetem minden segítségért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Morbid Metal - Demót kapott a hack&slash akciójáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged