- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Shokkolo #4765 üzenetére
Erre a dologra kár ráindulni ennyire, mert a tapasztalt jelenség nem csak ennél a gyártónál vagy éppen ennél a panelnél, hanem az összes hasonló készülék és panel gyártójánál jelentkezik.
Mivel ezek a panelek vertikálisan polarizált fényt bocsátanak ki, így az ugyanilyen irányban polarizált napszemüveg lényegében használhatatlanná teszi, ha 90 fokkal elfordítjuk a készüléket.
Az oka annak, hogy az ilyen napszemüveg lencséjén csak a függőleges irányú fénynyalábok jutnak át, hogy így a visszaverődő fény nem juthat át rajta, ami a lényege napszemüveg lényege.
Léteznek olyan megoldások, ahol a panel 45 fokban polarizált, így mindkét irányból látható marad, viszont ebben az esetben csak fele annyira lesznek hatékonyak, ami ugyanúgy rontja a használhatóságot. -
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Shokkolo #4698 üzenetére
Blitzwolf teljesen jó, és nem kell félni a netes rendeléstől, a Banggood.com-ról közvetlenül a gyártótól tudsz venni.
Ez pl. teljesen jó a gyári helyett: Blitzwolf BW-S5
Tud QC 3.0-át is, és 2328 Ft, viszont kb. 3 hét alatt kapod meg.
-
h4h01
senior tag
válasz
Shokkolo #4681 üzenetére
Elsősorban Ringke ONYX tok most le van árazva, így sztem nagyon megéri..Videó róla!
Amúgy én jelenleg Ezt használom! Eddigi kedvenc tokom! Nagyon jó a fogása, jól néz ki, eléggé védi a mobilt, de mégsem bumszli..Csak mostanában nem találni jó áron..A tavalyi spigen tokok nekem nem jöttek be..
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Shokkolo #4684 üzenetére
Én is Rugged Armort használok. Neo Hybridnél olcsóbb, leheletnyivel kisebb is, de azért véd is ugyanannyira, és szerintem a polikarbonát keret elég sérülékeny lehet.
Fogásra nagyon jó, egyáltalán nem csúszik fél év után sem. Anyagminőség is rendben van, nem nyúlik vagy deformálódik. -
kekkola
senior tag
válasz
Shokkolo #4681 üzenetére
Üdv!
Elég sérülékeny sztem, főleg a karbon ami nem anyagában színezett.
Nekem nillkin nature van (szürke és víztiszta is), tökéletes, olcsó és vékony, a készülék formája megmarad. Jó a fogása és az usb portot is takarja egy kis dugó így nem megy tele zsebszösszel. Tok nélkül használtam egy hónapig, imádtam, de nagyon csúszósnak éreztem. El is ejtettem, meg is sérült picit, pedig csak a kocsi padlójára esett. Azóta többször repült és megvédte a készüléket. Van egy spigen tokom is, de eszméletlen méreteket ölt benne a telefon (vastag és nehéz lesz...), pedig slim armor... -
Kronk
őstag
válasz
Shokkolo #3500 üzenetére
Tudsz linkelni boltot?
Egyébként mobilcorner.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged