- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Elitebook fényes kijelzővel?
Ez inkább design darab szerintem is.
Nekem még 6930P-m volt, most W530 lenovo, azok kicsit más kategóriák igaz. -
brekes
tag
Jujj, nem szeretem ezeket a gépeket, mire lehet használni? mert munkára nem az biztos
dizánj gépek ezek..
-
raper
senior tag
válasz
Artemicion #15 üzenetére
Valóban inkább fényes kijelzőnek tűnik a képek alapján, de nekem így is és ezzel együtt is nagyon bejön.
-
Artemicion
csendes tag
Ezen képek alapján a fényes és a matt között lehet félúton (a cikk mattnak írja a kijelzőt):
[link]
Dokkoló is van hozzá, ami egyelőre elég egyedi (convertible) ultrabook körökben. -
.mf
veterán
"El kellene már felejteni ezt a matt, meg fényes kijelzőt. Mind a kettőnek van előnye, és hátránya is kontrasz,és színhűség/tükröződés terén."
Akkor még nem láttál jó minőségű matt vagy legalább félmatt kijelzőt. Nem von le annyit a kontrasztból és élénkségből (színhűségről inkább ne beszéljünk, amennyire a laptopok össze-vissza vannak kalibrálva, ha egyáltalán történik kalibrálás), mint amennyit egy erősen tükröződő kijelző levon a használhatóságból. Nálam van mindkét (sőt, mindhárom) fajtából, ha nem sötét szobában, megfelelő irányból érkező fénynél használom a fényest, az őrületbe tud néha kergetni, hogy jobban látom a tükröződéseket, mint magát a képernyőt, úgy kell arrébraknom, forgatnom, hátrahajtanom, növelnem a fényerőt, hogy egyáltalán lássam is azt, ami a képernyőn van.
(S azt a kategóriát se felejtsük el, amikor TN és tükröződős... élénkségben, "színhűségben" egy matt IPS is veri). -
rizso
addikt
Szép, mint ahogy jó pár további HP gép. Egyedül az árától félek - na az biztos nem lesz szép. Úgy érzem, kicsit elszálltak a tablet/kombó eszközök áraival...
-
-
Tikakukac
titán
Tablet verziós gépeken is ott szokott lenni a matt üveg előlap. Tudom, mert azt borotváltam le az AFFS beépítéskor. Nem tudom akkor minek a csillogós.
-
Krike
aktív tag
El kellene már felejteni ezt a matt, meg fényes kijelzőt. Mind a kettőnek van előnye, és hátránya is kontrasz,és színhűség/tükröződés terén. De az, hogy valami elitebook, és fémhatású, viszont műanyag a külső, az nagyon gáz. Nekem egy notebook ne vékony, és könnyű legyen, hanem strapabíró, és használható.
-
Jöhet
,csak nem elitebooknak kellett volna elnevezni, megpróbálják név alapján eladni :/
-
gabon86
tag
mmm mindenhol csak notebook + tablet kombó. Hova ilyen sokat??
-
FRENK1988
veterán
k*rvul az elitbook széria is....
-
.mf
veterán
Már megint a fényes kijelző... hány év kell még, mire leszoknak róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó az új termékkel elsősorban az üzleti vonalat szeretné megcélozni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest