- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Nem szép, de legalább jó csúnya.
-
-
C$abi
aktív tag
Ez 2014-ben már nem elég a belépő szinten se.
-
vicze
félisten
De gondold végig miért csináljanak RT-s tabletet, mikor ott a jócskán ártámogatott Atom és ingyen Windows, kb. olcsóbban kihozhatják, mint az ARM-es változatot, kb. 0 szívás van vele(driverek), user se nyavalyog, hogy XY program nem megy. Szóval win-win. Nemes egyszerűséggel értelmét vesztette az RT, semmilyen előnye nincs a fullos Win-nel szemben csak hátránya.
-
-
azopi74
addikt
Hát igen, az ipaq-ek idejében nem gondoltam volna, hogy ilyen mélységekbe süllyed mobilfronton a HP alig több, mint 10év alatt. Nem félnek, hogy azzal, hogy ilyen szemetekhez adják a nevüket, leamortizálják a brand értékét a felsőbb szegmensekben is? Nem értem, minek szenvednek, ami nem megy, nem kéne erőltetni.
-
margithid
veterán
Már miért ne lehetne normális dolgokat futtatni asztali környezetben?
A bay trial atom elég teljesítményt szolgáltat, szeritnem a 2 GB Ram a kevés, de talán az is elégséges.
Mondjuk egy toshiba encore-nál olcsóbb tabletet nem nagyon lehet kiadni, és sajnos az is 100k kis hazánkban. -
Dinsdale
tag
Ez elég ciki a HP-től, sőt lassan egy noname kínai cégtől is.
-
azopi74
addikt
Csak éppen 9" alatt tök felesleges a teljes windows. Tudom, lehet dokkolni, és akkor kapsz egy nagyon gyenge pc-t, de minek? Úgysem tudsz rajta semmi értelmes dolgot futtatni, maximum Office-t, de akkor inkább WinRT. Viszont azt nem értem, miért nem nyitja meg a MS a WinRT desktopot third party fejlesztők előtt. Simán betörhetne a nettopok és chrome-boxok piacára. Jailbreak meg még mindig sehol sincs RT 8.1-re
-
tjb007
nagyúr
Ha a Media Marktban vette azt kínait, akkor azt is vissza fogja tudni vinni.
Amúgy meg a HP-t sem tudod visszavinni ha nem ott vásároltad, de ha jól emlékszem nem is kell visszavinni semmit sem, mivel pick up and return garanciával rendelkeznek. Persze lehet, hogy csak rosszul emlékszem.(#12) vicze1
Épp azért írtam azt amit
Írhattam volna azt is, hogy soha napján kiskedden, de az kicsit erős lett volna, hisz soha nem lehet tudni. -
Retekegér
MODERÁTOR
Egyelőre még nem sikerült megértenem, hogy miért jellemzője az alsóbb szegmensnek a vastag káva? Indokolt ez a gyártástechnológia szintjén?
-
pumpedlix
tag
Még jó hogy lehet kapni itthon is. Igaz valahogy fentebb ment az ára 49 900 Ft-ért egyértelműen nem nyerő
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/HP_7_Plus_1301ew_tablet_silver_%28Android%29-p410068.html
Ja és nem kétmagos ahogy a cikk írja hanem 4 magos ahogy a konkurencia is leírja:
http://www.mobilport.hu/hirek/20140521/nagyon_olcso_tablageppel_ujit_a_hp/
-
halkow
őstag
Ez a cikk is volt már
xiaomi cikket nyomjatok! -
-
blade zte
őstag
Nem tudom, de a 200 dolcsis nvidia shieldet elnézve egy egyáltalán nem éri meg.
-
margithid
veterán
válasz
SkyLine3000 #2 üzenetére
Inkább egyik se..
Aki tabletet akar, az áldozzon rá 200$-t és normálisat kap.
Azt várom, hogy a Win RT-val jelenjenek meg ilyen cuccok végre. -
helixP
nagyúr
Legalább 1 Giga.
-
-
válasz
SkyLine3000 #2 üzenetére
Ez is nevesincs... csak HP logót tettek rá... Megeszik az emberek...
Gondolod ezt meddig fogják támogatni... amíg kiviszed az áruházból... Addig szólt a support.
Inkább veszek akkor kínai-t, amiről tudom, hogy szoftveresen rendben van, mint ezt a HP-t látatlanba.
-
SkyLine3000
addikt
Még mindig inkább egy ilyen hp, mint egy nevenincs csoda ennyiért.
-
Van ám vastag káva..
A HP kezd mélyrerepülni ezekkel az átszitázott kínai vackokkal... Ha legalább próbálkoznak, keressenek már egy normális partnert....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kétmagos processzorral, alacsony felbontású kijelzővel és szokatlanul vastag peremmel szerelt „filléres” táblagéppel rukkolt elő a HP.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest