Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen TV-t vegyek?
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ez az Operában is tapasztalható (nem értem miért nem lehet megoldani az egyszerű görgethetőséget, bár megoldható hogy lássam az összeset), viszont tudom csoportosítani és összevonni a füleket, így helyet spórolhatok meg. No meg kitettem a fülsávot a bal oldalra, így mindegy mennyit nyitok meg, mindig látható melyiken mi van.
-
Nazara
őstag
Akkor azért nem tűnt fel, mert nálam nagyon max. 10 oldal van megnyitva egyszerre.
Kipróbáltam, az enyémben is ez történik.Na igen, ezek azok az újitások, amelyekről jobb lenne először megkérdezni a felhasználókat. Vagy legalább meghagyni a választási lehetőséget a két használati mód között.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmgyűjtés
- Háztartási gépek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)