Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Ne is mond. Feleségemnek Sony S 13.3 gépe volt. Ami anno a PREMIUM kategóriát súrolta a maga majd 500k-s árával. Volt benne egy i5 U-s CPU, 8GB Ram, és egy 128GB SSD. Intel HD3000 igp, tehát dVGA nem volt benne.
Nah ez a gép Youtube, Facebook alatt úgy visított, hogy egy év után eladtam a gépét és vettem egy Asus TP300LA-t, mert nem bírtam aludni a hálóban este, amikor asszony filmezett rajta. Gyűlöltem azt a gépet!!! És e mellé 80-90 fokos volt a CPU, frissen pasztázás után!!!
Nah és ez a gép fele olyan vastag mint az volt.......

#15: Egyik gép sem halk ami vékony! Csak az amelyik passzív hűtéses
De ha nagyon vennem kéne, akkor munkára HP Zbook, Dell Workstation. Ha a játék a cél akkor valamilyen Dell 7xxx, vagy Asus G750-51-52-53Jó vastag, nehéz, combos többkörös hűtés, jó tápkör. Nem cipelgetném én azt sehova

Ha cipelgetés a cél akkor sajnos le kell nyelni a meleg és hangos tojássütő gépeket

Fizikát nem lehet legyőzni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Death Stranding Director s Cut
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha nagyon vennem kéne, akkor munkára HP Zbook, Dell Workstation. Ha a játék a cél akkor valamilyen Dell 7xxx, vagy Asus G750-51-52-53