- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili
tag
válasz
philoxenia #281 üzenetére
Azt mondod hogy aki pénzért dolgozik az nem érdemel pénzt????
Miért dolgozik az ember szerinted, mert én nem dicsérő szóért, meg nem vállonveregetésért, hogy "jól van bazd meg Ádám"! Amúgy leszögezném, hogy nem vagyok tanár; édesanyám tanár, de ő gyerekkora óta az akart lenni és nem azért lett az mert másra nem vihette volna, tehát azért csinálja meg csinálta mert szereti, de mostanába ő is azt mondja hogy ott kéne hagyni és más valamit csinálni mert nem éri meg éhenhalni PONT Részemről vége az offnak!
Mert ledobta az agyam az ékszíjat!Szrek.: tegnap elmentünk haverokkal kocsmázni 3ad 4ed 5öd évesek van köztük mindenféle szakos Geográfus, környeztudányis, Bölcsész, informatikus, vegyész és 9 emberből 8 azt mondta, hogy kap majdnem ingyen egy diplomát és úgy itt hagyja az országot mint a szart, mert ez egy süllyedő hajó! Se keresni nem fog jól senki ha itt marad se elismerést nem kap ez van ez ma Magyarország! Persze ettől még szeretem mert otthon és anyanyelvem (ugye ollie)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest