- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
Anonymus95 #340 üzenetére
Igen, az Adguard szépen működik. Még az ACR-t kell majd megnéznem és ha nem megy, keresni helyette más alternatívát.
-
rjg
őstag
válasz
Anonymus95 #338 üzenetére
Egy (egész) nap után úgy tűnik, hogy jobb lesz. Tegnap a SOT 8 óra 53 perc lett, ami bő egy órával hosszabb, mint az eddigiek, kb azonos felhasználás mellett. Ebben kb négy óra böngészés Chrome-al négy óra e-book olvasás és egy óra Duolingo volt.
-
rjg
őstag
válasz
Anonymus95 #336 üzenetére
Nincs mit! ;-) 2018 november 1.-i
-
rjg
őstag
Találtam egy leírást az xda-n, ami alapján - kb egy óra - már fent is van a Pie.
-
rjg
őstag
válasz
baganyviktor #326 üzenetére
Szerintem igen. Valószínűleg azt, hogy már készen van és kiadásra, terjesztésre vár.
-
rjg
őstag
válasz
Anonymus95 #323 üzenetére
Úgy tűnik, pedig pont tegnap olvastam utána az xda-n és a Firmware Finderben látszik is két 9.0-ás verzió.
-
rjg
őstag
válasz
Anonymus95 #321 üzenetére
Most ránéztem és Nekem is feldobta. Pedig én már a Pie kiadásában reménykedtem. A hírek szerint már kész van és a Mate 10 Pro-ra már itthon is letölthető.
-
rjg
őstag
A smartshoptól rendeltem volna, de náluk nem volt raktáron, ezért a puremobile.hu -nál vettem, ahol volt készlet. Ők adtak hozzá egy gyenge minőségű szilikon tokot. A tokshop.hu viszont árul ehhez a típushoz is néhány fajtát, náluk vettem két kemény tokot. Fólia viszont van rajta, nekem még mindig fent van és karcmentes a gyári. A turbado nekem nem jött be, cégre vásárolva mások a garanciális feltételei, mint magánszemélyként és többe is kerül.
-
rjg
őstag
A héten én is feltettem az aktuális frissítést. Több helyen írták, hogy a kamera EIS funkciója mellett, belekerül a telefonbeszélgetések felvételének lehetősége is. Ezt nem találom, de hátha valaki közületek ügyesebb volt, mint én és tud benne segíteni, hol lehet beállítani.
(Az ACR rendesen működik, de ha van gyári megoldás, akkor inkább azt preferálnám.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest