-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Írjatok hivatalos panaszt emailben a Honor magyarországnak! Mert az itthon hiatalosan forgalmazott készülékeknek illene támogatnia a hazai szolgáltatókat, szerintem ez alap. Nem mindenféle indiai szarokkal kéne tele lennie. Én megtettem a Honor 8-cal kapcsolatban, visszaírtak, hogy továbbították a nagyoknak. Minél többen reklamáltok, annál jobb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95 #6446 üzenetére
Azt tudom, de elvileg a többinek is kéne mennie...
-
Lackooo84
nagyúr
Dehogy kell levenni, ez is egy baromság. Volt akinél úgy derült ki, hogy kijelzőt nem cserélték, hogy a fóliája rajta maradt... Pesze, még azt is levegyem, hogy a kijelzőt barmolják össze. Ezek teljesen inkompetensek, de egy panaszt megérne a Honor magyarországnál. Csak, hogy tudják milyen balf*szokkal vannak szerződésben.
-
Lackooo84
nagyúr
Ezt nem értem, kicserélték a hibátlan kijelződ egy karcosra? Tudtommal az akku és a kijelző egyben egy alkatrész (a ragasztás miatt), és csakis egyben cserélendő a Huawei szerint (a Honor 9 ugyanez). Mert ha csak az akkut cserélték ki, azaz valahogy kifeszegették a régit, akkor azzal tipikus jó magyar spórolós szokás szerint eleve gányoltak. Pont ezek miatt szokták egyben cserélni, mert a régi akku kiszedése nagyon nehéz, néha lehetetlen a kijelző sérülése nélkül. Szóval én már eleve ezért reklamálnék, mert neked egy teljesen új, gyári hibátlan kijelzőt kelett volna kapnod... Biztosan már vannak it tapasztalatok akkucseréről, de máskor küldd fel inkább a József körúti szervizbe, ott rendesen megcsinálják.
-
Lackooo84
nagyúr
Digis vowifi megy valakinek?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95 #6308 üzenetére
Jó ez a hüvelyblog.... csak kár, hogy be sem jön...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gazso75 #6259 üzenetére
Az a Telekomnál nem is fog megjelenni sajna, mert a telekomos carrier_config fájlban 00000000 a scriptje. Ha van rootod, akkor meg tudod oldani. Bővebben, hogy értsd, mármint a scriptes részét.... Csak a Telenornak és a DIGI-nek van 10101010 beállítva gyárilag, a Telekom és a Voda 00000000. Szóval csak onnan tudhatod, hogy megy a VoLTE, ha hívás közben 4G-n marad a készülék.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95 #6255 üzenetére
Már hogyne kelett volna, patchelni kell a ramdisket, azt meg anélkül nem tudod megtenni.
-
Lackooo84
nagyúr
Srácok ha gondoljátok meg tudom oldani volte működését oreon, csak küldje el valaki az odm/hw_odm mappa tartalmát (root kell).
-
Lackooo84
nagyúr
Van esetleg valaki rootolva Pie .162-őn?
-
Lackooo84
nagyúr
Ez a teló is dual active, mint a H8, vagy csak dual standby?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95 #6133 üzenetére
Azért néztem nagyokat, hogy szinte midnen config fájl stb 100%-ban megegyezett a Honor 8-on levőkkel...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Anonymus95 #6130 üzenetére
Oh, tehát akkor Oreon hiába is keresem, remek...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki rendelkezik ilyen készülékkel, és rootolt a telója és lenne egy kis ideje, az legyen kedves dobjon rám egy pm-et. Csak pár system fájlra lenne szükségem (nekem nincs ilyen készülékem), mert az istenért nem tudom kibontani semmivel a system.img-ét ennek a fosnak...Nah, közben sikerült, a 3876128651723-dik programmal, szóval már tárgytalan....
-
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki rendelkezik ilyen készülékkel, és rootolt a telója és lenne egy kis ideje, az legyen kedves dobjon rám egy pm-et. Csak pár system fájlra lenne szükségem (nekem nincs ilyen készülékem), mert az istenért nem tudom kibontani semmivel a system.img-ét ennek a fosnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Projektor topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest