-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Valóban nincs sötét téma, de megoldható ez a kérdés is. Mi ezt használjuk és elég jó:
linkEgyszer volt lehetőség 0 Ft-ért megvenni, én akkor vettem meg. Hát most jól is jött több telefonon is. Eddig ez a legjobb, amit próbáltam. Megvásárlás előtt, hogy ki tudd próbálni.
Egyébként jó ez a téma manager alkalmazás, én is használtam, csak meg kell nézni, hogy milyen EMUI verzióra készült az adott téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest