- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
válasz
Bubaaa #10575 üzenetére
Mint feljebb írtam, szerintem nekem is kezd halódni az akksim. Viszont fura, hogy éjjel az asztalon hagyva merül 20%-ot. Reggel néztem, hogy továbbra is az email fogyaszt ilyen sokat, bár nem tudom az a mAh amit kiír az sok vagy nem.
Cserélt valaki aksit, amit aliról vagy hasonló kínai helyről rendelt? Mik a tapasztalatok? -
Localmatador
tag
Köszönöm, ezt nem is tudtam. Ez is európai verzió, B20 LTE sávval? Erről nem találtam egyértelmű infót.
Viszont az árakra rákeresve szinte sima Honor 8 áron van a 7-es Premium. Ráadásul úgy látom, a Premium kivitel ennél is csakis aranyban létezik... nem durva cigós szín az élőben? A feleségemnek Galaxy A3-ja van arany sznű, az egész visszafogott, inkább amolyan perzsgő árnyalat. -
choco01
addikt
Azóta nem csak hogy nem érnek el, hanem befagyogat
néha nem enged videózni rámegyek a piros gomba és vége, se vissza se előre csak a képet mutatja de nem veszi.. aztán resi és működik, van hogy rámegyek a médiába egy videó lejátszására és 1-2 perc karikázás töltés után sem játssza le
EZ mi lehet? Ezek a hibák 3-4 napja jönnek ki mind...
-
19Petya83
tag
Nekem még nem volt ilyen, de nem lehetséges, hogy az új bejövő hívás miatt bekapcsol a kijelző és az arcoddal vagy a füleddel véletlenül megszakítod az aktuális hívást? Apósomnál rendszeresen előfordult, hogy tartásba rakta az aktuális hívást a fülével, mert véletlenül kikapcsolta a proxymiti sensort és folyamatosan be volt kapcsolva a kijelző hívás közben.
-
Gabesz87
veterán
Nekem is valami ilyesmi üvegfólia van rajta, azt hiszem. És most örülök is neki, hogy fent van, mert hétvégén vettem észre egy pici, alig észrevehető, kb.1 cm-es karcot, olyan mint egy szaggatott vonal. A hátlapon meg egy barna Nillkin Super Frosted van. Szerintem szép is, jó is.
-
teo77
őstag
Pedig érdemes tenni rá legalább fóliát. Nekem parkettára esett 50 centiről, pókhálósra tört. Én sem tettem korábban egyik telómra sem. És be sem törtek. De ennek annyira szar az üvege, hogy már bánom, hogy nem tettem rá. Persze, ezt előre nem tudhattam. Parkettára, fél méterről?! Beszarás! Igaz, pont pofára esett.
-
Buccer
tag
Beszéltem velük is. A nagykerben nincs és nem is tudják megmondani, hogy mikor lesz legközelebb. Nálam ez a 100 körüli érték volt a határ, 110 fölött nem rendelek és nem a ~ 10 ezer miatt. Ha mindig csak egy kicsivel nézek többért, akkor hamar 150-nél vagyok
Amúgy én pont ezt a szürkét szeretném, ennek fekete az előlapja ha jól gondolom..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ASUS 18W USB ADAPTER
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest