Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
77Kilroy #691 üzenetére
Nálam ez nem oldotta meg a problémát, pedig minden alternatívát kipróbáltam. A telepíthető névjegyzékek nekem sem jöttek be, így más megoldás nem lévén, átírogattam egysorosra a neveket, és így már rendben is lett az ügy. Kicsit macerás volt, de szép lassacskán helyére került minden.
-
Black&White
addikt
válasz
77Kilroy #509 üzenetére
Neked a 64-es, kínai variáns van, ugye?
Tiszta telepítés után próbáld meg úgy, hogy App Center->Google Play->Google naptár és névjegy sync.
Aztán Playből, egy tetszőleges Google alkalmazás (pl. Gmail, YT, vagy Maps) telepítésénél frissítsd a Google Play Services-t, amikor kéri. -
paolinho
őstag
válasz
77Kilroy #453 üzenetére
Erre csak az tudja a választ, aki kipróbál más színt is. De mint azt az autók esetében is tudjuk, a sötétebb autókon mindig jobban látszik a por, valószínűleg ennél a telefontoknál is így igaz. De azt is hozzátenném, hogy pikk-pakk letörölhető akár az ingeddel is.
Viszont az időjárási beállítást (és még ott néhány mást is) én is köszönöm.
(#458) szente egész biztos, hogy mágnes van a tokban, és arra reagál a képrnyő behajtáskor
Betenni nagyon egyszerű a telót a tokba, kivenni se túl bonyolult. Ujjal, körömmel óvatosan ki lehet lehet billegtetni, de azért csak óvatosan, ne hogy elpattanjon valami.
Ami különösen tetszik még benne, hogy 180 fokos visszahajtásból is úgy hajlik vissza előre a helyére, mint ha rugó húzná. Ergo nem fog kinyúlni és lifegni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest