Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
A három gombos telepítésnek nem függvénye se a root, se a TWRP recovery, mert ilyenkor minden visszaáll az alap rendszer állapotba, azaz se root, se custom recovery nem lesz a végén.
Esetedben nem tudom, hogy mi lehet a baj, viszont a Honor 6-os időszakomra visszaemlékezve, ott ha korábbi rendszert tett vissza az ember, akkor valamiféle rollback fájlt kellet elsőre telepíteni szintén a 3 gombossal, és csak arra mehetett az alaprendszer. Az ottani fórumisták között Black&White fórumtárs meglehetősen penge a témában, talán nála lehetne megpróbálni érdeklődni, hátha erre is tud megoldást. -
anzo
senior tag
A System biztosan változott egy frissítés kapcsán, ha megnézek az update.zip-et gyakorlatilag csak a system mappában frissíti a fájlokat.
Hogy felteheted e a 120-as system.img -t nem lehet biztos választ adni mindenesetre nem biztos, hogy szerencsés, de nem értem miért akarsz visszalépni? Mondjuk nekem a 140 van fent és semmi gondom nincsen vele jobb mint a 120. -
igali
tag
Köszönöm a segítséget!
TWRP megléttel sikerült frissítened a rendszert? Gond nélkül feltelepítette?
Nekem sajnos sehogy sem ment, visszaraktam a gyári recovery-t, és még úgy sem frissült, mert telepítés közben sikertelenséget írt ki. Ezután belső teljes frissítéssel végeztem el (a rendszerben, azaz nem a 3 gombos hard reset módszerrel) és azzal frissült is a rendszer. Érdekes ezzel viszont törlődött a root jogosultságom (kizárólag reklám blokkolás céljából van rá szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged