Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz
f.lorand #4076 üzenetére
Szia!
Ha nem akarsz otg kábelezni és pendrive-ozni akkor tuti választás a kínai verzió, még akkor is ha nem hajtasz a developer ROM-ra. Egyetlen hibája, mindenki döntse el mekkora, hogy a voda és csak a voda 4G nem működik, szerintem ezt érdemes tudni. Valamint azt hogy első körben a google névjegy szinkronizáláshoz plusz alkalmazást kell telepíteni.
Ezek ellenére szerintem jobb választás mint az európai verzió. -
doongoo
addikt
válasz
f.lorand #4076 üzenetére
Biztonságos a kínai verzió is. Van rajta ugyan egy pár huawei specifikus apk, meg pár játékdemó, stb. de ezek nagy része törölhető ill. tiltható simán. Magyarul természetesen tud ez is. Plusz számomra bonus, hogy erre van gyári developer rom is, ami kéthetente frissül és már elég régóta android 6.0
-
19Petya83
tag
válasz
f.lorand #4076 üzenetére
Szia!
Nemrégiben én is elutaztam pár napra és nekem is problémám volt a memóriával. Aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy a teló OTG képes és így kezel bármilyen pendrivot egy otg kábellel. Sőt állítólag vannak olyan USB hubok, amik több ágúak és így egyszerre lehet tölteni és adathordozót rádugni.
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Tablet-pc-usb-otg-charge-hub-for-thinkpad-8-X98-VivoTab-note8-M80ta-WT/2040501550.html
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest