Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASDvagyok
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is tulajdonosa lettem egy 1S-nek több mint 2 év P970 használat után.
Ezt a hozzászólást a zenehallgatás miatt írom.
Előző telefonomon rengeteget segített, és ezen is van hallható minőségbeli különbség a GoneMAD Music Player használatával, de még finomhangolás alatt van (előző telefonomon is hónapokig állítgattam
). 10 oszlopban állítható az eq, beállítható hogy mennyire használja ki a processzort, erre 3 érték van (jó minőségű hangfájllal és fül/fejhallgatóval érdemes a legmagasabb kihasználást megadni a részletesebb hang érdekében).
Nem reklámozni szeretném, csak akik hozzám hasonlóan vájtfülűek és szeretik részletesen beállítani az ezzel kapcsolatos dolgokat Nekik ez egy jó alternatíva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- macOS PC-re
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest