Új hozzászólás Aktív témák
-
nortx5
csendes tag
Sziasztok én is nemrég vettem hongmi-t. Nekem is memoria gondom volt aztan sokaig olvastam a forumot es.kiprobaltam a leirtakat. Egy ideje problema nélkül hasznalom a telefont nem lassu, nem lep ki, push uzenetek is jönnek. Stb... én direkt a 24es romot tettem fel pucoltam ki, ill anno minfreet neztem, de beallitas után toroltem is. Azóta minden okesnak tűnik, most is 17 aktiv nyitott lap van 137 mb ram. Kamera mellet a zene leall, minden más elvileg ok, mondjuk mostanaban nem hallgattam zenét, játékok sem lepnek ki. Van még valami teszt hogy megnezzem tényleg minden ok, vagy csak én nem veszem észre, esetleg a zene lejatszas bongeszes kombot nezzem meg jobban? Koszike
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest