- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DLNA
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Én is csak demot probáltam az nekem nagyon bejött. Ha korábban teszteled és ábrándulsz ki akkor lehet meg is vettem volna. Most bevásároltam szal féláron se hiszem hogy megvenném pedig ez is egy olyan játék hogy akármennyire rövid elöbb utobb biztos megveszem.
Nekem se tetszik hogy ilyen a játék, eddig a teljesről nem olvastam semmit. Ettől független 1nek jo lesz. És neked se kell kétségbe esni mert ha nem ujonnan vetted akkor árban eltudod adni. Ha meg ujonnan akkor se buksz rajta sokat. Ezt ugy kell nézni hogy elköltessz 8k-t játékra eladod 6k-ért. Ez csak egy általánosított példa, de játéka válogatja. Ha nem tartod meg nem áll benne a sok pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A válasz egyszerű: Az alacsony kvalitású játékok vásárlásának mellőzésével. Mindenki belefut néha olyan...
- Napelem
- Proxmox VE
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Temu
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest