- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti84
csendes tag
Szia!
Szerény véleményem az, hogy ha már kiadtad érte a pénzt, akkor nyeld le a békát pajtás. Emlékeim szerint a Mortal Kombat sorozat bármelyik részét is végigviszed kevesebb mint 2 óra alatt. Bár PC-re ezek a játékok nem jönnek át. Plusz nem tudom milyen multiplayer képességei vannak a DBZ játéknak, mert arról egy szót nem írtál. S ha jól sejtem az lenne a célja, hogy 2 húsvér ember verje betegre a másikat a virtuális világban.
A játékidőre annyit, hogy pl.: a CoD4:MW -t egy 8 éves kissrác kemény 2 nap alatt végigtolta, de úgy hogy nem nagyon feküdt meg. Nekem 2 hét volt, kisebb nagyobb megszakításokkal, de igen-igen belenéztem a golyókba gyakran. De ott van pl.: a Heroes of Minght & Magic sorozat. az órákra leültetett a képernyő elé. Utóbbiak nem összehasonlíthatóak a cikkbeli játékkal.
Üdv isti
Kockák előre!!! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest