- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DLNA
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti84
csendes tag
Szia!
Szerény véleményem az, hogy ha már kiadtad érte a pénzt, akkor nyeld le a békát pajtás. Emlékeim szerint a Mortal Kombat sorozat bármelyik részét is végigviszed kevesebb mint 2 óra alatt. Bár PC-re ezek a játékok nem jönnek át. Plusz nem tudom milyen multiplayer képességei vannak a DBZ játéknak, mert arról egy szót nem írtál. S ha jól sejtem az lenne a célja, hogy 2 húsvér ember verje betegre a másikat a virtuális világban.
A játékidőre annyit, hogy pl.: a CoD4:MW -t egy 8 éves kissrác kemény 2 nap alatt végigtolta, de úgy hogy nem nagyon feküdt meg. Nekem 2 hét volt, kisebb nagyobb megszakításokkal, de igen-igen belenéztem a golyókba gyakran. De ott van pl.: a Heroes of Minght & Magic sorozat. az órákra leültetett a képernyő elé. Utóbbiak nem összehasonlíthatóak a cikkbeli játékkal.
Üdv isti
Új hozzászólás Aktív témák
ph A válasz egyszerű: Az alacsony kvalitású játékok vásárlásának mellőzésével. Mindenki belefut néha olyan...
- Ps5 slim
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest