- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel találgatós topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Acer A100/A500 rendelkezik USBvel, külső 750GBos HDDvel használtuk párommal, csont nélkül kezeli az Android v3.2 filemanagerrel...
Nem saját a W500, hanem céges, bármikor használhatom, tesztelhetem.
W8-as betat tettek rá amit próbáltam, nagyon tetszetős a "desktop", kellemesen gyors és gördülékeny felülete van és az ikonjai mint kis postitek ide-oda tehetők.
Külön gombbal váltasz klasszikus win desktopra,ahol nagyjából minden ugyan ott van mint w7 alatt. Start menü helyén a "tablet" kezelőfelület gyorsgombja van.
Engem idegesitett az alkalmazások agressziv memóriában maradásra, nem lehet azt mondani direkt, hogy bezárni az alkalmazást, az fut továbbra is a háttérben. taskmanagerből kellett kiirtani pl. a "weather" cuccost...2GB RAMból 460MBot kajált be... ami kicsit ellentmondásos a cikkekben irott 250MB-tal, de nem néztem milyen plusz extrák voltak rajta.
Az 1.0GHz-es AMD C-50 kivállóan tette a dolgát, de a 32GBos SSD parányinak biznyult, tekintve hogy mindössze 4,2GB szabad hely volt már csak rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Építő/felújító topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- Macbook Pro 16" A2141 2019 / i9 / 1TB
- Macbook Pro 13" A2251 2020 4xTB3
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest