Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
azért ezt a középen elhelyezett reteszelős notebook zárat sem az apple találta ki
kismillió modell van a rengeteg gyártótól, akinek az apple előtt már volt ilyen.azt meg tessék tudomásul venni, hogy pont a felhasználók nyűgjének kényének kedvének megfelelően a gépek egyre könnyebbek, egyre kisebbek, egyre kevesebb anyaggal kell megoldani a súly kérdést.
emiatt az LCD panelek azok, amik szinte a legmerevebb alkatrészek egy notebook tetejében , talán az alaplap mellett.
tessék kinyitni egyszer egy ilyen részt, meglepődtök majd, hogy milyen elképesztően egyszerű megoldások vannak benne, hogy az LCD upper cover igazából csak fröccsöntött keresztmerevitéseket tartalmaz...
ezért van az, hogy ha a saroknál emeled a tetejét a notebooknak, az LCD elem tekeredik mint állat, ezért a zsanér eredeti merőleges hajtására rohadtul nem merőleges erőkar hat, hanem kb. attól eltérő 40 fok körüli... és mivel a zsanér belül közvetetten egy vázszerkezeten keresztül a műanyag panelhez kapcsolódik, az szépen egy idő után nem birja ezt a tépést, és elreped, "elszakad" az a vékony műanyag fröccsönött elem. -
Peak
addikt
Acer A100/A500 rendelkezik USBvel, külső 750GBos HDDvel használtuk párommal, csont nélkül kezeli az Android v3.2 filemanagerrel...
Nem saját a W500, hanem céges, bármikor használhatom, tesztelhetem.
W8-as betat tettek rá amit próbáltam, nagyon tetszetős a "desktop", kellemesen gyors és gördülékeny felülete van és az ikonjai mint kis postitek ide-oda tehetők.
Külön gombbal váltasz klasszikus win desktopra,ahol nagyjából minden ugyan ott van mint w7 alatt. Start menü helyén a "tablet" kezelőfelület gyorsgombja van.
Engem idegesitett az alkalmazások agressziv memóriában maradásra, nem lehet azt mondani direkt, hogy bezárni az alkalmazást, az fut továbbra is a háttérben. taskmanagerből kellett kiirtani pl. a "weather" cuccost...2GB RAMból 460MBot kajált be... ami kicsit ellentmondásos a cikkekben irott 250MB-tal, de nem néztem milyen plusz extrák voltak rajta.
Az 1.0GHz-es AMD C-50 kivállóan tette a dolgát, de a 32GBos SSD parányinak biznyult, tekintve hogy mindössze 4,2GB szabad hely volt már csak rajta... -
Peak
addikt
válasz
Cyberpunk #37 üzenetére
én ezzel próbálkozok küzteni, hogy a 3Gs modellt valahogy rávegyem telefonálásra, kevés sikerrel egyelőre...
egy BTs headsettel párosítva rohadt jó kis kombót lehetne vele fogni...
az akkuval semmi bajom, 4-5 órát megy ha aktivan használja az ember 100% fényerő, bekapcsolt wifi és folyamatos taperolás... nagyon jó kis eszköz. -
Peak
addikt
nem tudom hogy mikor használtatok rendesen tabletet, vagy milyet, de én az Acer A100/A500-zal hibátlanul nézek filmeket, AVI, MKV, VOB, netezek és zenéthallgatok, a gyerek játszik rajta 1000 féle játékkal, képeket mutogatok a nagyszülőknek...
fogalmam sincs, hogy mit szeretnétek még...
MINDEN tökéletesen fut rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest