- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Gyerekek szerettek en meg jol elvoltam az Xbox fitness-el. Persze azt is le kellett lonie a kancso Microsoftnak. Adhattak volna Kinectnek meg egy eselyt kicsit kisebb meret es olcsobber' formajaban.
-
Szoszo94
őstag
Pedig mekkora versenyeket lehetett csinálni vele a családban, rokonokkal, haverokkal...ez az egy dolog vonzott az Xbox konzolban, ezért is vettem anno 360-at, semmi mást nem játszottunk rajta csak a Kinect sport, dance és hasonló ökörségeket
Ha játék, akkor az nálam PC, viszont a Kinect meg tudott fogni és amíg ezt a hírt nem olvastam, addig úgy voltam vele, hogy lassan megint be kéne szerezni egy kinectes boxot, talán majd a következő generációt, vagy a mostani vérfrissítést. Így viszont megspórolta nekem a Microsoft a pénzt
-
Destin4tor
tag
A gyerekek szerették, engem szimplán idegesítettek a kinektes játékok.
-
madd dogg
senior tag
A kurva anyjukat, hogy az ember megvette jó reményekkel direkt az 50k-val drágább boxot, mert baromi jó szórakozás tud lenni barátokkal, barátnőkkel. Használtuk is rendesen, míg meg nem untuk azt a kb 5 értelmes játékot, ami One-on van hozzá. A teljes lista is elfér egy oldalon, görgetni sem kell. Baszódjanak meg.... Ilyenkor ki kártalanít, ha bedőltem a várható több száz Kinect játék ígéretének és lófaszt sem kaptam?
-
turbokappa
senior tag
Üdvözölendő hír!
-
seniman
veterán
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Én is azt hittem hogy tök jó móka lehet,már nézegettem az X360kinectes hirdetéseket.Ha tényleg csak a Just Dance ami értelmes rá,akkor ott szárad el a Kinect,az megvan PS3-on.
-
AGE-T
őstag
PS azért volt jobb, mert volt rá exklúzív tartalom. Boxból is baromi sokat eladtak, de oda nincs igazán tartalom. ha egyszer rá lehetne rakni a boxra egy valódi windowst, steamet, origint úgy elszállna az eladás, hogy csak pislogna a sony. De valamiért nem lépik meg ms-nél.
-
myckie2
őstag
Ha jól emlékszem a Kinect a legelején alapból minden Xbox One csomag része volt, csak ugye emiatt 100€-val drágábban is árulták a PS4-nél. Ez volt a pillanat amikor a Microsoft megpecsételte a Kinect sorsát, meg mondhatni az Xbox eladásokét is. Senki sem volt hajlandó 100€-val többet költeni az Xbox-ra és így löttek ki a Playstation eladások. A Microsoft kapkodva kihozta a Kinect mentes verziót, hogy ők is árulhassák 399€-ért, de akkor már késő volt, a Playstaton megnyerte a next-gen háborút.
-
dabadab
titán
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
A Kinecttel az volt a két legnagyobb gond, hogy egyrészt időnként be tudta nézni a dolgokat (úgy is, hogy finom mozdulatokat meg se próbált észrevenni, csak nagy, széles mozdulatokat, ami miatt eleve jó nagy tér kellett neki), másrészt meg iszonyatos késleltetése volt. Elég rossz úgy ügyességi játékokat játszani, hogy egy fél másodperccel előre kell megcsinálni mindent.
Emiatt persze nem is igazán lehetett használni játékokban, nem is használták
-
Ed_007
aktív tag
Ennyit arról, mennyire éri meg a MS új termékeit venni... A Kinect mögül is kihátrált, a telefonos oprendszer mögül is kihátrált ... a OneDrive tárhelyét is először felnyomta, utána visszavette... Bolond, aki olyan cég termékeire tesz, amelyik szarban hagyja a tőle pénzért vásárlókat.
-
joey04
titán
lassan végre tisztul a piac és eltűnnek a fölösleges fejlesztések.
-
Yodafon
őstag
RIP. Szerettem a zenejet..
-
Xantomas
őstag
válasz
Sunabouzu #15 üzenetére
Viszont, így, hogy eltűnik a piacról egy "filléres" ToF szenzor, de az igény megmarad, hátha beindul valami a többi cég háza táján. Én nem érzem, hogy kár érte. Szinte nulla támogatás az MS részéről, Linux elfelejtve nincs rendes API, HW-esen is hagy némi kívánnivalót, mert nincs összeregisztrálva az Z és az RGB, nincs rendesen dokumentálva a működése, sem a modulációs frekvenciák.
(jó, ott a freenect linux, meg van 2-3 módosított firmware olyan kutató cégektől, akik elég közel kerültek az MS-hez, hogy kaptak valamilyen doksit, de ennyi)
Van egy fekete dobozod, kapsz egy API-t, az működik, de hogy mi, hogyan, az nem derül ki.Amit sejteni lehet a működéséről, az mind reverse enginering, meg a többi gyártó, (PMD, Espros, TI, ST) dokumentációi alapján, anomáliák összehaonlításából lehet tudni. Azért ez annyira nem adja.
A különböző licenszek miatt szét nem szedheted, a szenzort külön nem használhatod, több Kinectet össze nem szinkronizálhatsz, és nem adhatod el termékként.
-
BatchMan
senior tag
RIP.
Láttam rá olyan fejlesztéseket, ami egy kinecttel scannelte be a tárgyat 3D-ben.
Kár érte.
Anno kifejezetten azért kaptak a gyerekek kinectes xboxot, hogy ne csak tespedjenek a gép előtt. Volt is izzadságszagú szülinapi parti, izomláz, meg sok fun. Persze lag meg miegymás, majd fejlesztik és akkor tényleg használható lesz. Hát nem. Ebből is látszik, hogy az xbox lealacsonyodott a pocakos 40-es ...-k szintjére, akik lenyomják a napi penzumot, aztán mennek hentelni a BF-fel. Más játékot úgyse vesznek meg.Kéne egy alapos koncepcióváltás:
Mindig minden játék elérhető, és havi előfizetés van. Nem lehúzós, normális.
Sokan beköltöznek egy játék miliőjébe, és csak dolgozni járnak "ki" a való életbe. A Mátrix beszív. -
borob
tag
szvsz a Nike Kinect trainer már elég jó darab volt, használtam is huzamosabb ideig.
na meg azért egy Kung-fu High Impact féle játék beleférhetett volna az új verzión is.
https://youtu.be/65TwePlA_BEvolt még pár jó próbálkozás, de vhogy mire beérett a hardver (Xbox One verzió) és tényleg jól használható lett volna, addigra lemondtak róla és kb fejkövetésre használták.
ja meg videofitnesszre
felfoghatatlan
-
Sunabouzu
csendes tag
Itt tennem hozza kevesbe kepben levo hozzaszolok kedveert, hogy egyuttal egy olyan ToF szenzor tunik el a picarol, amit az ipari konkurenseknek sok szempontbol a mai napig sem sikerult beerni, ezentul tizszeres aron kapni gyengebb kamerakat, egyre kevesebb gyartotol. Sok kutatocsoport es ceg szamara ez nem egy draga jatekszer volt hanem mennyei manna fillerekert.
-
hemaka
nagyúr
Kevesebben ugrabugralnak majd a plazakban, mint az idiotak.
-
törölt tag
A 360-as Kinect gépre dugva szépen működött a fejlesztői programokkal és a driverével, csak nem támogatta semmi. A One-os Kinect meg jó a Windows Hello-ra, vagy esetleg majd a PC-s Just Dance-re is. Nem sok, de valami.
Szerintem a Kinect Sports és a Just Dance kifejezetten jó volt vele. Csak a 360-as verziót használtam, tényleg nem volt a legpontosabb, de nagy térben azért szépen működött. Az biztos, hogy sokkal jobb a kontrollert markolászó megoldások helyett.
Anno azért mentek a híresztelések a One-ról, hogy megállás nélkül rögzít mindent, meg kémkednek, meg megfigyelnek vele, az se tett jót neki. -
atike
nagyúr
Megölés helyett jobb lett volna ha rendbe rakják... De ez már így marad.
-
DaveJr
őstag
Igazából szerintem pont nem hagyták elveszni csak egyszerűen voltak hardveres és koncepcionális korlátok amit nem lehetett megoldani. Mikor megjelent a kinect a kiterjesztett valóság mondhatni csak filmekben volt aztán 1-2 éve hogy berobbant. MS joggal fordult inkább afelé hiszen sokkal rohamosabb a fejlődés és úgy néz ki van rá piac. Ahogy a cikk is írja nem vész el a Kinect csak átalakul. Gondolom beépülnek a szenzorok a HoloLens projektbe no meg a Kinecttel szerzett tapasztalat.
-
Soybex
őstag
válasz
Corleone33 #8 üzenetére
Alig volt valami normális játék rá ha azt nézzük. Talán a Just Dance volt ami úgy ahogy azt mondta rá az ember hogy "oké ez egy jó családi szórakozási lehetőségnek tűnik".
-
Auratech
őstag
Gondolom a "szimpla" kameraképből kinyerhető valós idejű 3D-s modellezés API-jai szinte feleslegessé teszik a térben látó célhardvereket. Az autonóm közlekedés tapasztalatai alapján azért nem árt, ha a modell két pontból látható egyszerre. Hosszabb távon képzelegve, két 120Hz-es 4K felbontású (USB3.1) kamera már megteszi képforrásnak..
-
AGE-T
őstag
Táncikálós, golyó kapkodós, meg egy két ügyességi játékon kívül, nem nagyon volt ennek jövője. Azokat meg már kimaxolták. Volt némi késleltetés is, így az igazán gyors mozgás lekövetésre sem volt lehetőség.
A faceid, vagy minek hívták, bejellenkeztetésnek sem volt sok értelme, úgy hogy a kontrolleredet is simán linkelhetted profilhoz. Kamerának meg eléggé overkill, sokkal több van benne, mint egy sima kamera.Tipikus ms hozzáállás, csinálnak valami újat, valami nagyon jót, majd hagyják elveszni. Lásd winphoneok esete.
-
Corleone33
senior tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
jól menő?
a maga idejében (xbox 360-asnál) is egy kalap sz@r volt az egész és mocskosul imprecíz, használhatatlan vacak.
-
myckie2
őstag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
? Amikor megjelent az Xbox One akkor már elbukott az egész. Én azon csodálkozom, hogy még gyártották. Az emberek lustaságának meg semmi köze ehhez. Drága egy kiegészítő volt a Kinect és volt kb 10db játék rá.
-
Tian66
senior tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Inkább kevés tartalom. Vagy?
Igazából inkább kérdezem mint mondom. -
enginev3.0
félisten
Nem vagyok nagy konzolos, de azt hittem a Kinect egy jól menő dolog
Lusta emberek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Leáll a gyártás, így csak a készlet erejéig lehet megvásárolni a hányattatott sorsú fejlesztést. A támogatás azért még marad.
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Napelem
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest