- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mart10000
aktív tag
Egyetértek azokkal, akik szerint még mostani szemmel is szép a megjelenítés főleg, hogy a mai gépeken is képes beakadni a 2 és 3 főleg. Ráadásul olyan sok idő nem telt el, ami indokolna egy Remaster kiadást.
-
Chapel
addikt
válasz
tisztelturam #31 üzenetére
Kimondtad a lényeget. "Az exklúzivok fényében..."
Ha minden AAA cím 60fps fiX úgy nézne ki és futna mint C3...na ott azért még nem tartunk.
Mondom ezt úgy hogy 30 év után már csak casual gamer vagyok,de nekem pl - talán pont emiatt - a pc-s Days Gone maxon meg sem röccen fullon és mese szép.
Csak támogatni tudom, hogy adjunk egymásnak (pc-s és konzolos) jó gémeket, kár hogy egyenlőre ez csak remake pc és original PS tehát ötletben - és ex-ek nézetében látványban is kb. egy szint - egyértelműen PS-nél a laszti, csak legyen már PS5 elérhető és menjen vissza a vga ára...bár a jó öreg 1080 8G-om rtx kivételével mindent visz szerencsére. (okés erős hw van mellette, igaz.) -
tisztelturam
aktív tag
Náluk az a pár db only VR game is segített a csődből kimászáshoz. Mert xy VR cégek biztos csepegtettek valamit, mert ők maguktól 100% hogy nem a game piac max 1%-ának (VR) csináltak volna játákokat
Egyértelmű ,hogy a legkönyebb utat választották. Szeretem a Crysis szériát,de engem valahogy sokkal jobban foglalkoztat ,hogy mit fejlesztenek a háttérben. Mert korábban már cikkeztek róla hogy fejlesztőket keresnek egy aaa játékhoz..
-
válasz
Montanaxy #32 üzenetére
Az elvárásod jogos volna, ha pl a "crytek" egy kis önkifejező művészeti csoport lenne. De nem azok, ez kőkemény üzlet, az általuk készített videojáték pedig "napi" fogyasztásra készül - pláne egy remazter "iparosmunka" (de a Hunt sem más szvsz, abszolut trendKÖVETŐ kötelező körnek tűnt, a csőd elkerülésére
).
Természetesen lehet kreatívkodni is, ha épp nem az éhenhalás elkerülése a cél. Most az (volt?).
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Hunpriest
senior tag
válasz
Montanaxy #18 üzenetére
Szerintem ebben van egy adag kockázat kerülés. A nagy kiadók se vezetnek be új IP-ket bevezetni, hiszen a meglévőekből és a kapcsolt mikrotranzakciókból végtelen pénzt keresnek, minek fektetnének be másba? Igazából a felhasználnók követik el a hibát, azzal, hogy támogatják - azzal, hogy veszik a mikrotranzakciós cuccokat és remastereket is - a kiadókat így is.
-
Chapel
addikt
Először nem értettem én sem hiszen a 2-3 valóban ma is megállja helyét, de aztán beugrott hogy pc-s fejjel gondolkodom,konzolon most van lehetőség rá hogy azt lássák amit mi láttunk anno fullon, fix 60fps-sel. Így nem gondolom hogy totál lehúzás, hiszen ha meglátja a konzol player PS5-ön 4k ultrán 60 fps-el a 3.-at (és még csiszolnak is rajta picit) akkor lesz áll eldobás.
Sztem -
Winner_hun
félisten
külön-külön
egyegybecsomagolva -
tibaimp
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezek jogai mind mind viszonylag jol meno, anyagilag stabilnak mondhato cegeknel vannak. Ne felejtsuk el h a Crytek csodkozelben volt "nemreg" igy az ilyen remasterek lenyegeben nekik ingyen penz(mar persze leszamitva hogy kifizetik Sabert)
A fentebb felsorolt cimek uj kiadasaira biztos lenne igeny, de egyelore ezekre en nem sok eselyt latok. Az mas kerdes, hogy azokbol is lehetne nem keves penzt szerezni, de nagy cegek valamiert nem akarnak ezzel foglalkozni. (GTA1-2 kvazi eselytelen, Rockstar inkabb kiadja meg egyszer az 5-ot amit ugyis megvesz a nep
)
-
exedoc
senior tag
Az a baj, hogy ezek a játékok még a mai napig jól néznek ki. Kicsit olyan megint egy rókabőr szagú a dolog. Most az, hogy molyolnak pár shader-en, raknak bele plusz effekteket, meg textúrákat, esetleg a mentett asset-ek közül pár modellnél raknak be picivel magasabb poligonszámút... Ezek a játékok még most is jól néznek ki, feleslegesnek érzem. Annak idején toltam őket, de a grafikán kívül amolyan felejtős az egész.
-
Montanaxy
aktív tag
Legalább jó játékokat lehetne remasterelni...Egyébként már herótom van a remasterektől, ennyire lusták és koncepciónélküliek a fejlesztők?
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Egyszerűen most a játékiparban az 1567. fizetős dlcken kivül ez a leggyorsabb legtisztább pénzszerzési lehetőség most. Valaminek az újrakiadása akár nulla hozzányulással remastered néven.
Az mindenki elfelejti, hogy a Crytek egy majdnem csődbe ment cég aki éveken keresztül csak vegetált.
Aztán kijöttek a HUNT-al ami a pár milliós eladásával részben stabillá tette őket. Aztán csináltak pár VR játákot gondolom azt se önszántukból hanem a VR gyártoktól kapott zseton miatt...Majd most jönnek ezek mivel eladás nélkül is alsóhangón 5+ millió $ üti a markukat csak az EPIC exklúzivitás által , és még hozzájönnek az eladások. Így már bőven stabilak lesznek pénzügyileg és lehet gyorsítani az új játékuk fejlesztését esetleg egy másikon dolgozni. Az pedig ,hogy az mi lesz egyelőre nem tudni. Sokan reménykednek, hogy egy Crysis 4 lesz az ,de a Hunt sikere miatt lehet megint egy multis valami lesz.. -
janeszgol
félisten
Most azerr van ennyi remastered es tarsai, mert a jatekos piac valtozott? (Nincs chip, banyaszat, covid.)
Szep beveteleket hozott a lockdown idejen a jatekipar, de latvanyos fejlesztesekre nem futotta. Kockazatos? -
bryant56
aktív tag
Azt nem tudja valaki, hogy a Crysis Warhead is kap majd remastered verziót?
-
k-adi
nagyúr
inkább jönne a Crysis 4
kár hogy lespórolják a multit
-
-
tisztelturam
aktív tag
Miért mindenki a pc-ből indul ki? Konzolon nézzed már meg ezeket ,siralmasak kinézetileg. És nem mellesleg itt a ps5 és a switch pl ahol teljesen új embereket érhet el a széria.
Én abban reménykedem, hogy az epictől kapott pénz elég lesz végre egy új játékhoz ami akár a Crysis 4 is lehetne. -
gV
őstag
warhead kimarad akkor kimarad
-
gabber01
addikt
Crysis 3-on mit akarnak úgy mégis remasterelni? Kb. mai napig benne van grafikailag a top 10ben az fix. Water causticot pl. szerintem a Metro Exodusban sem láttam.
-
tibaimp
nagyúr
Én pár éve vettem meg egy 10EUR-os pakkban mind a 4 játékot (a Warhead is benne volt a pakkban). Szerintem annyiért ingyen volt.
És amúgy snecy20-nak tök igaza van, a 3 még bőven mai szemmel is szép! A 2. részben a város utcáin álló kamionok autók, már kicsit "gagyik", azon nem árt frissíteni. -
a crysis1 remaster alapján sok jó nem vár a konzolosokra (pécén meg valszeg felesleges, a 2-3 már nagyjából problémamentes volt anno is)
-
snecy20
nagyúr
Szerintem grafikailag még a 2. rész is megállja a helyét, a 3. meg pláne, úgyhogy nem tudom milyen létjogosultsága lenne ennek a dolognak így 2021-ben, a $$$$$-n kívül.
-
mrbego
aktív tag
Mostanában épp gondolkodtam rajta, hogy a második vagy harmadik részt megveszem az Origin-en pár euroért.
Érdemes várnom vajon a Remastered verzióra? Bár gondolom lesz vagy 29,9€ az ára minimum.
Viszont így, hogy csak single player-es lesz... -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem lesz multi benne. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Érkezik az FPS sorozat 2. és harmadik felvonásának az új kiadása, a premier ősszel várható.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest