Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #1037 üzenetére
tévedsz, nincs mindenkinél torrent!
és igen, szerintem néhány emberkét belevonnak majd a buliba hivatalosan is! persze valóban nem a kicsiket, hanem inkább a nagyobb "teljesítményűeket", de valahol el kell indulniuk, hogy kerek legyen a történet... -
válasz
#27441408 #882 üzenetére
az amerikai "szabályokat" csak általánosságban írtam, mert nagyon sok téren lehetne feszegetni, de szerintem más az a világ, nem bizotos, hogy jó ötlet lenne teljes egészében - de akár csak részben is - átültetni ide azt a jogkezelést...
sajnos hiába van annyiszor leírva mind a két oldalon minden, valaki mindig felhozza a témát, mintha azzal változna valami - persze nincs is ezzel különösebb gond, gyarapodjon csak a topic...véleménye mindenkinek lehet!
-
válasz
Aprósólyom #873 üzenetére
a rendőrség minősítése helyett, inkább a törvények értelmezésébe merülnél bele ennyire...
hivatalból üldözendő bűncselekmény esetén bárki(!) bejelenthet bármit, a rendőrség - szükséges mértékig - köteles lépni az ügyben, nincs mérlegelési jogköre, hogy mit vizsgál, és mit nem! adott esetben több törvény módosítása is szükséges lenne, hogy a rendőrség saját hatáskörében dönthessen arról, hogy mivel foglalkozik, és mivel nem, de ez sosem fog megtörténni! amerikát meg hagyjuk, bizonyos esetekben te sem szeretnéd, ha néhány ottani "szabály" itt is érvényes lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged