Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackson-
őstag
igazából, ha megtehetném, lecserelném a B-t egy ilyenre, biztosan szekszin mutatna egy plexifalú házban a kék zm80d-hp-vel... mellé kéken világító körkeresztmetszetes terratec idekábelekkel. de egyenlőre a ''motortér'' a fontos, nem az optikai tuning, így marad a fekete codegen ház kopoltyúin kiszűrődő alaplapi led piros fénye. dob a dizájnon az is, mintha izzana a ház belseje.
eleve úgy vettem gépet, hogy kinézete is legyen, mivel szinte a köré épül a szobám, és elég sok időt töltök előtte.
de az első az, hogy mi van a gépben!
azért simán elviselném ezt a világítós micsodát -
nx_johny
csendes tag
Mi a sorozatszáma a Kéken világítós Zalman hutonek???
-
t-shirt
veterán
Ezekre a világító izékre van igény, bolond lenne nem csináli a zm-is. Ez legalább nem csak világít hanem jól is hűt
Általában a fiatalbb korosztály készít ilyen világító gépeket, majd kinövik
-
Lajtorja
aktív tag
Mindenhol azt látom hogy ha valami picit csilli villi azt már fikázzák is. Megértem hogy nincs rá pénzetek, nekem sincs sok. Nade azér mégis, akinek tetszik, azt ne bántsátok meg már ilyen gagyi beszólógatással. Mindenki örüljön a sajátjának, és ne fikázza a másikét, ennyi.
-
clayman
aktív tag
Hát ez nemigen lett eltalálva. Ha már 'díszítk' legalább jól mutasson. A kék szín nagyon nem illik a 7000a/b-(Al)Cu sorozathoz, mellesleg már nagyon lejárt. Másrészt meg inkább csökkenthették volna tovább az okozott zajt, esetleg növelték volna az élettartamát, azért lenne értelme pénzt kiadni, de ezért!?
Hát akinek meg tetszik, és van pénze, vegye meg... -
LukE
veterán
-
TeeJay
félisten
hát lesz itt még olyan ház is amibe van mobiltöltő meg kávéfőző meg a gép egyben hűtő is lesz meg ilyenek
és szerintem ez még nem is furcsa ötlet
mert kitalálnak még olyat hogy szerintem még a monitor is karácsonfaégővel lesz teli vagy mit tudom én
ez van amit el lehet adni azt eladják -
dabadab
titán
Azert vagy csak ilyen szkeptikus, mert meg nem probaltad.
Unokatestveremnek raktam ossze egy gepet, es a vegen a kedvesemet alig birtam kirancigalni a Revoltec boltbol, teljesen rakattant az UV reaktiv cuccokra es hihetetlen lelkesedessel tekerte a fekete kotegelo spiralt a tapvezetekekre (a ModTechHallon meg jol lefikazta a nyuszis gepet)
-
erdoke
titán
Számomra is az a hihetetlen, hogy erre piaci igény van. Mintha számítana, hogy világít-e a PC belseje vagy sem.
Hiába, az ember is csak majom, nem tagadhatja meg önmagát. Vagy inkább szarka? -
polika
senior tag
hiába a számítógép is divatcucc lett...
a lényeg hogy legyen világítós, neonfényes, felvágósan vagányos...
szerintem...csak ha jó
előbb utóbb eljön az idehje hogy a bélyegyűjtős lakásba felvivős módszert felváltsuk a számítógépes intelligens romantikus csábítósra...
én inkább költöm a plusz pénzt vmi jól hangszigetelt elegáns házra mint egy csiricsáré világítósra de há izlések és pofonok -
TeeJay
félisten
megéri azt az 1000forint pluszt?
-
Scream007
őstag
1 ilyen kell nekem.
de télleg világíthatna pl:zölden is, a kék uncsi, vagy esetleg fordulatszámtol függően más színekben pompázna, ez lenne a legjobb. -
Elrood
őstag
Kell egy ilyen
, nem kéne lámpával szórakoznom, hogy lássak valamit a házban.
Egyébként ez a Zalman nagy szereti magára tapasztani a port. Szerencsére egy ecset megoldotta a problémát. -
t-shirt
veterán
szerintem jól nézhet ki
kis elírás CNSP7000A-AlCu és CNSP7000A-Cu -
Krix
őstag
1000 Ft a kék ledért
-
DopeBob
addikt
Hát ez igen ronda... vagy legalább ne kéken világitana... elegem van már a kékböl!
-
Niquis
aktív tag
Majd azért a ''Zalaman''-t javítsátok ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest